Каталог товарів
Київ
UA

Вітаміни для собак Dr.Clauder's Traditional Salmon Oil 500 мл (31201913)

Характеристики
Вітаміни для собакФорма випуску: оліяВластивості: Зміцнює та надає ... ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2022 р.
Бренд: Dr.Clauder's
Тип: Вітаміни для собак
Форма випуску: олія
Рекомендовано: Має прямий вплив на шкіру та шерсть та сприяють життєдіяльності організму.
Властивості: Зміцнює та надає здорового блиску шерсті. Сприяє формуванню густого підшерстя. Покращує стан шкіри та зовнішній вигляд.
Вітаміни: немає
Інгредієнти: 100% лососева олія. Аналітичний склад: сирий жир 99%.
Фасовка: 500 мл
Дозування: 1 чайна ложка = приблизно 5 мл. Для собак вагою до 5 кг – 2.5 мл. Вагою 5–15 кг – 5 мл. Вагою 15–30 кг – 10 мл. Понад 30 кг – 15 мл. Рекомендовано починати приблизно з 30% добової дози, протягом 1-2 тижнів збільшити до повної добової дози.
Додатково: Блискуча шерсть та здорова шкіра означають, що ваш вихованець має достатньо бадьорості та здоров'я. Але багато тварин мають тьмяну вовну, без підшерстя та чутливу шкіру. Це впливає як на зовнішній вигляд шкіри, так і на шерсть. Традиційна лососева олія Dr.Clauder's має силу чистої лососевої олії. Природні компоненти ненасичених та поліненасичених жирних кислот (омега-3 приблизно 15% та омега-6 приблизно 15%) мають прямий вплив на шкіру та шерсть та сприяють життєдіяльності організму. Дуже низький вміст вільних жирних кислот (<2%) ще більше підкреслює чудову якість цього натурального продукту. З Норвезького фіордового лосося.
Характеристики Dr.Clauder's Traditional Salmon Oil 500 мл (31201913) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Вітаміни для тварин