Купив: Сучкорез большой плоскостной с силовым приводом Fiskars PowerGear L78 (1000584), Замовлення №№045573471
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: USB память (флешки) KINGSTON 512 GB DataTraveler SE9 Gen 3 Gold (DTSE9G3/512GB), Замовлення №6711880
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Сковорода традиційна TVS Diamante Induction 28см (DP279283310001), Замовлення №045768412
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Хотів купити: head ракетка mx cyber elite (grey) gr2 234-421
Купив: Підлогова сушилка для білизни Colombo Double (ST797), Замовлення №048679610
Хотів купити: https://f.ua/ua/electrolux/ze-004.html, Контейнер-сепаратор Electrolux ZE 004 для пылесосов
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Гальмівні колодки OnRide Гальмівні колодки Classic BB5 органіка, Замовлення №045865366
Хотів купити: Осушувач повітря MYCOND Roomer Smart 25
Купив: Фонарь налобний sigma led 300 лм 1200мАч с сенсором, Замовлення №6691675
Не сподобалося: наявність, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Зубная паста Durban`S 5 действий 75 мл, Замовлення №№045324827
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару