Відгуки АВС-Фото | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин АВС-Фото

 Hаписати відгук
Вибрані 22 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    90% 0% 10%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 4% 6%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    31% 0% 69%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    86% 0% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    45% 0% 55%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    13% 0% 87%
  • Сервісна підтримка організована добре
    27% 0% 73%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    95% 4% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
3
4
21
143
Негативні
0
0
1
17
На основі покупки
3
4
22
151
Усі відгуки
3
4
22
169
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спокійний привітний персонал. Брав об'єктив Sigma AF 18-35mm f1.8 для Canon. Напевно, це практично зараз єдине місце, де товар був в наявності і можна було прийти оглянути і потестити покупку. Об'єктивом задоволений, плюс порадили непоганий ND фільтр. Короче кажучи, однозначно рекомендую)

Номер замовлення: 000198632
Фільтр Marumi 72mm ND8X
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую магазин, все очень клиентоориентированы и всегда помогут с выбором, в общем, все пять звезд

Об\'ектив pentax DA HD 70mm f /2.4 limited Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Було приємно мати справу з цим магазином. Зателефонував їм, дівчина проконсультувала. Як і було заявлено, товар був не у магазині а у постачальника. Мені запропонували відправити НП. Мені товар був не терміново і я хотів забрати його особисто у їхньому магазині для того щоб перевірити об'єктив з консультантом. Домовились про дату, і після надходження об'єктиву до магазину мені передзвонили. У магазині обоє хлопців були приємні у спілкуванні, і допомогли обрати світлофільтр для об'єктиву. розгорнути

Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S Nikkor
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже хочу подякувати ABCfoto, а особливо менеджеру Ларисі за швидке реагуванння на моє замовлення, вчасну доставку та якісне обслуговуання. Що вразило це швидкі відповіді, які не доводилось чекати по пару годин. Фотоапарат прийшов повністю справний ніяких проблем не виникло. Можете сміло працювати з магазином і не переживати) рекомендую!!!!

Nikon z6 body
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хороший магазин покупаю уже не первый раз тут технику, и фотоаппараты и объективы, все отлично как обслуживание так и качество товара.

Canon EOS R body (3075C065) бездзеркальний фотоапарат
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

приобрёл фотоаппарат, всё понравилось

Номер замовлення: 48205
Nikon D850 body (VBA520AE) Дзеркальний фотоапарат
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приобрел фотоаппарат Nikon Z5 + объектив Nikkor Z 24-70 F4 S в магазине АВС ФОТО. Остался очень доволен. Менеджер забронировал товар и терпеливо дождался решения вопроса по кредиту с моей стороны (заняло несколько дней из-за проблем на стороне банка). Забрал фото + линзу сразу после позитивного решения в тот же день. Ребята очень компетентные и клиент ориентированные. Цены конкурентные. Рекомендую этот магазин.

Номер замовлення: 48050
Nikon Z5 body + Nikkor Z 24-70 F4 S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

За несколько месяцев купил в АВС-Фото три объектива Sigma 85 F 1/4 Art (Nikon), Sigma 135 F 1/8 Art (Nikon), Nikon 105E 1/4
Покупал самовывозом с магазина в Киеве. Магазин рядом со ст. метро Лыбедская. Перед покупкой тестировал в помещении магазина. Интерьер и уровень освещенности в магазине позволяет качественно и скрупулезно проверить работу и возможности объективов.
Продавцы АВС-Фото компетентны во всех вопросах по товарам и надают всю необходимую консультацию. Товар новый, розгорнути

Номер замовлення: 47899
Объективы: Sigma 85 F 1/4 Art, Sigma 135 F 1/8 Art, Nikon 105E 1/4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупка сегодня, 28.09.2021 беззеркальной фотокамеры NIKON Z50 прошла как по маслу. Все было четко. Заказал по телефону камеру пару дней назад, получил сегодня утром звонок о прибытии камеры, приехал в магазин, проверил ее, получил гарантийный талон и чек магазина, уехал. Т.к. в очереди впереди меня было еще 2 человека, подождал несколько минут. Менеджер магазина АВС ВЛАДИСЛАВ, который и представил мне мою уже камеру - как оказалось и что приятно меня удивило - очень культурный, образованный, розгорнути

Фотокамера nikonz50
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Cпасибо большое магазину АВС фото , пример для других магазинов все класс: позвонил , заказал , приехал , забрал и все довольные РЕКОМЕНДУЮ МАГАЗИН . Приезжайте и сами убедитесь СПАСИБО

аккумулятор FUJITSU AAA900mAh
  • Вам допоміг цей відгук?