Купив: Акумулятор холоду Кемпинг IcePack 400 (4820152610775), Замовлення №ATL00102686
Купив: Складаний ніж Benchmade Auto Fact (4170BK), Замовлення №Оформлялось по телефону,
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Балон газовий терен 1м, Замовлення №00000111
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Хотів купити: Ліхтар налобний Petzl Tactikka Black (E093HA00), Замовлення №10040183FUA
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Ніж Ontario RAT-1 Black 8848, Замовлення №10017851FUA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Рюкзак Travel Extreme Panda 35L (Green), Замовлення №10026138FUA
Купив: Нож Morakniv Eldris, нержавеющая сталь, шнурок, огниво (синий), Замовлення №10026347FUA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Точильный станок Ganzo Touch Pro Ultra, GTPU, Замовлення №10026205FUA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Топор Boker UC M48 Tactical Tomahawk, Замовлення №10026077FUA
Купив: Фонарь Nitecore TIP2, Замовлення №10026026FUA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка