Хотів купити: Сумка EcoFlow Delta 2 Waterproof Bag (BMR330)
Купив: Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10s Pro Gen2 (RLL42SDA), Замовлення №№СМ000001168
Купив: Акумуляторна повітродуйка DAS180z, Замовлення №517030162
Купив: Інверторний генератор Konner&Sohnen KS3100iS, Замовлення №389436
Купив: Скоби для степлера 8х11,3х0,7 мм, (загартовані, квадратні) (1000шт) СИЛА (680102), Замовлення №замовлення 483014477
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ударний гайковерт, Гайкокрут MILWAUKEE IPWE 520 RQ (4933451525), Замовлення №382994
Купив: Мультитул Roxon STORM (S801), Замовлення №381392
Купив: Генератор бензиновий Tekit SE 3000, Замовлення №379505
Купив: Зарядне станція Еко флоу Рівер 2, Замовлення № №379556
Купив: Набор сверл Milwaukee Forstner Set 5 шт. (4932373379), Замовлення №378722