Купив: Блоковий конструктор LEGO Creator Expert Букет квітів (10280), Авто-конструктор LEGO Technic McLaren Formula 1 (42141), Блоковий конструктор LEGO Моторизований маяк (21335), Замовлення №779207
Купив: Конструктор Ферма панд, Замовлення №757763
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка
Купив: Конструктор Лондон
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Авто-конструктор LEGO Jeep Wrangler (42122)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Блоковий конструктор LEGO City Перевозка полицейского вертолета (60244)
Купив: Блоковий конструктор LEGO City Гоночные автомобили (60256)
Купив: Блоковий конструктор LEGO VIDIYO Alien DJ BeatBox (Битбокс Диджея Пришельца) (43104), Блоковий конструктор LEGO Creator Середньовічний замок (31120), Блоковий конструктор LEGO Star Wars Имперский Бронированный мародер (75311)
Купив: Блоковий конструктор LEGO Шахматы Iconic (40174)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Блоковий конструктор LEGO DUPLO Town Модульный игрушечный дом (10929)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Купив: Lego Спящая Юникитти
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару