Купив: Картридж HP DJ No.123 Color (F6V16AE), Струменевий картридж HP 123 (F6V16AE), Замовлення №[Замовлення #620046] (24.
Хотів купити: настінне кріплення Satelit 19-42PIVOT200A
Купив: Кабель Gembird (CC-HDMI-DVI-10MC) HDMI-DVI 10м чорний, Замовлення №619812
Купив: Transcend TS-RDF5W USB 3.0 White, Замовлення №#618245
Купив: Акумулятор для ДБЖ ORBUS AGM 12V 24 Ah (6-DZM-24), Замовлення №59000923161707
Купив: Maxcom MM817 Black, Замовлення №569642
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Micro usb cable luxe cube, Замовлення №AH-007862
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Nomi i220 Red, Замовлення №20400258098049
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Защитное стекло MakeFuture для Xiaomi Redmi Note 8 Pro Full Cover Full Glue, 0.33 mm (MGF-XRN8P), Замовлення №543122
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Игровая мышь Logitech G602, Замовлення №20450455654995