Купив: Прально-сушильна машина Whirlpool, Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool FFWDB 976258 BV, Замовлення №635334
Купив: Пральна машина автоматична Haier HW90-B14959U1, Замовлення №15370
Купив: Пральна машина автоматична Indesit OMTWSA 51052 W, Замовлення №627041
Купив: Холодильник Sharp sj-FBB02DTXWE, Холодильник з морозильною камерою Sharp SJ-FBB02DTXWE, Замовлення №626108
Купив: Стиральная машина, Пральна машина автоматична LG F2J3WS2W, Замовлення №625386
Купив: Rowenta Sport Collection TN5202F0, Замовлення №623050
Купив: Пилосос безмішковий Samsung VCC45W0S36, Замовлення №ТТ000620336
Купив: Кавомолка bosch tsm6a013b, Замовлення №618870
Купив: Газова плита Electrolux LKG604002W, Замовлення №617700
Купив: Гриль ARDESTO GH-1800MB, Замовлення №611403
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек