Купив: Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Black, Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №20451007788161
Купив: Смартфон Ulefone Power Armor 14 Pro 8/128GB Black, Замовлення №12345
Купив: Blackview BV8900 8/256GB Orange, Замовлення №5972
Купив: Смартфон UMIDIGI Bison 2 6/128GB Black, Замовлення №18022023
Купив: Смартфон DOOGEE S89 8/128GB Classic Black, Замовлення №00159
Купив: Cubot KingKong Mini 2 Pro(4+64Gb)Orange, Замовлення №9159
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон AGM A10 6/128GB Black, Замовлення №9088
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон Blackview BL8800 8/128GB Black, Замовлення №8552
Купив: Смартфон Oukitel F150 R2022 8/128GB Black, Замовлення №7594
Купив: Смартфон Ulefone Armor 9 8/128GB Black (6937748733515), Замовлення №262
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, повернення товару, сервісна підтримка