Відгуки про STOREinUA

Taras Medynskyy не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium (MTUX3)

Знйшов магазин на Hotline. Дзвонив декілька раз. не відповідають. Зробив замовлення онлайн. передзвонював 6 раз протягом дня. Ніхто трубку не брав. В кінці дня, передзвонили, ні вибачень ні пояснень. Товар приїхав - хочете забирайте, не хочете не забирайте) Емпатії 0, на клієнтів байдуже.
Відповідь представника «STOREinUA»
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Вкажіть, будь ласка, свій номер замовлення, щоб ми розібралися в даній ситуації та вжили відповідних заходів. Будемо чекати на зворотній зв'язок!
380997936257 рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L10s Ultra (RLS6LADC), Замовлення №462460

Консультант був справжнім професіоналом: допоміг визначитися з моделлю, все доступно пояснив. Магазин і команда чудові!
Катя рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Телевізор Xiaomi TV A 43 FHD 2025, Замовлення №462527

Дякуємо!
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, будемо чекати Вас знову!)
Kostya De не рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Хотів купити: Apple AirPods 4 (MXP63), Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63)

Менеджер не вміє спілкуватись з клієнтами, складалося враження що мої прості питання дратували шановного пана. В решті решт виявилось що товар є але за вищою ціною. Не раджу, є набагато професійніші магазини.
Відповідь представника «STOREinUA»
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Вкажіть, будь ласка, свій номер телефону або номер замовлення. Хотіли б розібратися в даній ситуації. Будемо чекати на зворотній зв'язок!
Вітаю. Номера замовлення немає так як ціна була вказана не вірно і я замовив в іншому місці. Лишіть будь ласка ваші контакти, я наберу. Не хотів би лишати номер телефону на загал у відгуках.
Вчора Відповісти
Аліна Сергійчук рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Eletta ECAM 450.65.S, Замовлення №455352

Добре обслугували, швидко, не довелося чекати навіть доставки інтернет-замовлення, товар був у наявності, з додатковими сервісами не чіплялися, голову не задурювали, як в деяких інших магазинах.
Володимир Савченко рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Стайлер (випрямляч) Dyson Airstrait HT01 Nickel/Copper (408202-01), Замовлення №455356

Чудовий магазин! Персонал завжди допомагає з вибором, а доставка вчасна. Радимо всім!
Сергій1177 не рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Black (SM-S928BZKG)

Ціна не відповідає дійсності. Заказав 14.11 - на сайті ціна 39084, в реальності 40560 (коментарії менеджера ціна змінилась, не встигли виправити).Привезли не той колір (сірий), оплатив і побачив коли доїхав додому. Повернув товар і заказв у іншого продавця - ціна відповідає заявленій. Дуже не рекомендую
maximus1401 не рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Хотів купити: Rowenta X-Force Flex 15.60 Animal RH99F1WO, Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Rowenta X-Force Flex 15.60 Animal RH99F1WO

Відповідь представника «STOREinUA»
Доброго дня. Розуміємо Ваше незадоволення даною ситуацією. В зв'язку з тим, щоб більше Клієнтів могли придбати товар під замовлення і не очікувати великі терміни на доставку, а отримувати товар день в день або на наступний день, ми задіємо велику кількість кур'єрів та партнерську доставку, товар до Клієнта їде одразу зі складу. Обсяги доволі високі і завантаженість логістики також, тому можлива дійсно помилка логістів в таких умовах. Ми робимо все щоб покращувати обслуговування, тому дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Приносимо вибачення за отримані незручності.
Гульмира Ткаченко рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Мультимедійна акустика Marshall Woburn III Black (1006016), Замовлення №455401

Ввічливе обслуговування, швидка відправка, відповідність опису товару!
Лариса рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №455420

Щиро дякую персоналу за хороше обслуговування,будемо звертатись ще!