Відгуки ringoo | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ringoo

 Hаписати відгук
Вибрані 16 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    73% 13% 14%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    60% 40% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    80% 6% 14%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    73% 20% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    20% 53% 27%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    0% 40% 60%
  • Сервісна підтримка організована добре
    6% 46% 48%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    20% 80% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
0
3
37
Негативні
7
7
13
48
На основі покупки
5
5
13
62
Усі відгуки
7
7
16
85
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 11 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
умови оплати

Магазин не рекомендую. Замовляла телефон для мами, вибрала саме цей магазин, бо було зазначено, що доставка новою поштою безкоштовна. Мало того, що вони пропонували мамі розпакований вже телефон відправити (добре що не погодилася) так ще й доставка вийшла 155 грн. І не знаю по чій вини, але замовлений товар в неділю отримали лише в четвер, бо телефон поіхав на Дніпро замість Коломиї.

Номер замовлення: 000022622
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

На сайті вказано, що доставка безкоштовна, але як з’ясувалося, що під час воєнного стану доставка за ваш рахунок. Доставка в поштомат теж під час воєнного стану у них не працює.
Конкуренти ж без проблем доставляють в поштомат і роблять знижку на безкоштовну доставку від певної суми замовлення.
Магазин не раджу. Їх підтримка навіть не запропонувала якось вирішити ситуацію.
Компанія просто розраховує на те, що ви не скасуєте замовлення і заплатите за доставку, бо замовлення вже розгорнути

JBL Flip 6 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
відвантаження
розгорнути

Заказал на сайте, оплатил.
все виды доставки были бесплатными. выбрал доставку их курьером по городу.
перезвонили, сказали, что такой доставки нет. договорились доставить через НП.
как оказалось в моем городе у них товара нет. доставка через НП вышла в 2 раза больше по непонятной мне причине (они объяснить мне не смогли так же).
отпарвили товара через 3 дня от обещанного.
В итоге: никогда тут не покупал, в дальнейшем не планирую и никому не советую.

Номер замовлення: 51978
Акустика Divoom Voombox-Power Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
відвантаження
розгорнути

Замовив телевізор, оплатив, погодили доставку. Через декілька годин набрав консультант, сказав що ціна товару змінилась і тепер телевізор коштує на 1 тис. грн більше. Від покупки відмовився, не рекомендую даний магазин

Телевізор Nokia Smart TV 3200A
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
оформлення замовлення
наявність

Конвектор електричний Bonjour CEG BL-Meca/M (1500W)

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Выбрал товар, оплатил его картой на сайте, после этого не пришло ни смс, ни звонка, ни сообщения на почту.
Звонил пол часа, мне никто не отвечал, после часа где-то мне перезвонили (Причём с вопросом "Вы звонили?") спросил про мой заказ что б узнать что вообще с ним, сказали что товара нет, а деньги будут заморожены на счету дня 3-4 , так же сейчас обновил страницу в магазине спустя два часа , товар так же числиться в наличии, не советую тут брать тем более оплачивать товар заранее

Набір для вина HuoHou 4 в 1 Electric bottle openner Deluxe Set HU0090
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
не вказано
наявність

зробив замовлення але перетелефонували сказали що його нема в наявності і то на наступний день

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження

При замовленні менеджер запевняв, що телефон запакований і це ніякий не вітринних варіант.
При отриманні виявилось, що телефон розпакований, але продавчиня запевнили, що він не був в користуванні. Плівки на екрані не було, бо може й не мало бути.
Приніс додому, роздивився в окулярах. І є потертості та легкі подряпини.
Не смертельно, але неприємно.

Номер замовлення: 000016909
телефон Ergo 282
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Мне нужно было срочно получить камеру, о чем я предупредил менеджера магазина и мне пообещали отправку "завтра". В итоге неделя. Потом сказали что на выходных их склад не работает, ждите понедельника, а в понедельник что склад перегружен и хотя товар уже пришел отправить его не смогут. В итоге я получил товар через 9 дней и оказалось что они выслали не ту камеру! Менеджеры не компетентные, обещают и не перезванивают. Если бы я знал информацию о задержках заранее, то сразу заказал бы в другом розгорнути

Xiaomi Mi Home Security Camera 1080p Magnetic Mount (QDJ4065GL, MJSXJ02HL) IP-камера відеоспостереження
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Опыт общения с магазином исключительно отрицательный, наличие товара в магазине не актуально, ждал отправки неделю за предоплаченныей товар, который в итоге забыли отправить вовремя и вишенка на торте — насадок пришло не две, как указано в описании, а одна.
В итоге звоню только я, мне никто не презванивает, проблемы утопающих... По товару так и не отправили вторую насадку.
Категорически не рекомендую магазин.

Номер замовлення: 423069385
Насадка до зубної щітки Xiaomi Brush head 2-pk P5
  • Вам допоміг цей відгук?