Купив: Кондиционер CH-S12 FT9AM2S-SC, Замовлення №2609
Купив: Кондиціонер TCL TAD-09CUSD/NAB1, Замовлення №029
Купив: Спліт-система GREE Bora GWH07AAAXA-K3NNA2A, Замовлення №69
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №024
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №025
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №021
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S07FTXF-NG, Замовлення №022
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S18FTXF2-NG, Замовлення №185
Купив: Кондиціонер CH S07 FTXF-N6, Замовлення №2201
Купив: Кондиционер Smart Air ICE ZCE-12 - OZ1, Замовлення №2031