Відгуки е-Кошик | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин е-Кошик

 Hаписати відгук
Вибрані 17 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    87% 6% 7%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    87% 6% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    81% 6% 13%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    87% 6% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    75% 6% 19%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    25% 6% 69%
  • Сервісна підтримка організована добре
    25% 6% 69%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    81% 18% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
3
7
13
45
Негативні
0
0
4
5
На основі покупки
3
7
14
45
Усі відгуки
3
7
17
50
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 15 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приємний та відповідальний персонал. Гарно працюють і роблять подарунки)

Fc6904
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставка безкоштовно, товар відповідає опису. Ціна виявилася на день покупки найнижчою. Всі питання вирішувалися оперативно у телефонному режимі.

Номер замовлення: 21199
Дегідратор DEX 515S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував цьому інтернет магазині, все якісно, а головне що дешевше ніж в інших магазинах.
Рекомендую, відправили швидко

Електрогриль притискач Tefal GC706D34
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный утюг, без излишеств. Магазин доставил товар по почте. Доставку сделали бесплатно. Гарантия прилагалась.

Tefal FV5735
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Делала заказ по телефону, купила по акции мясорубку. В подарок дали насадку для мясорубки томатопресс, что очень порадовало.

Moulinex me626
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Понравилась официальная гарантия и подарок к отпаривателю. Менеджеры видно что квалификацированные ребята. Грамотно консультируют по товарах.

Відпарювач Philips GC362/80
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал по телефону. Доставка была бесплатная. Все хорошо организовано. Рекомендую.

Mg7745
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мені сподобався магазин. Рекомендую його.

Tefal fv5697
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 січня 2022 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Не тратьте свое время и нервы на этот магазин.
На странице магазина товар в наличии. Делаешь заказ - приходит подтверждение на эл.почту - ждешь - тишина - пытаешься связаться с магазином - тебе рассказывают, что проблема с оформлением и т.д., но обещают сделать повторный заказ - ждешь - через некоторое время опять пытаешься связаться - отсутствие товара.
В итоге: потерянное время.
Остаток: негатив о магазине.

Номер замовлення: 16956
Rowentz Studio DRY CV5372FO
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Заказала фен 8.12,оплатила сразу же,магазин отправил не на то отделение что я указала в заказе,сразу им об этом сообщила 9.12., на связь вышли 10.12.,сказали что сделают переадресацию и дальше тишина. 11.12 позвонила в Джастин,там сказали что переадресацию никто не делал, пишу в магазин и опять тишина. И интересно, это я теперь должна оплачивать эти покатушки посылки? Первый раз с таким сталкиваюсь, обычно все магазины даже если и совершили ошибку, то решают её в течении часа,а не не выходят на розгорнути

Номер замовлення: 16454
фен Rowenta studio dry cv5372 fo
  • Вам допоміг цей відгук?