Купив: Каструля Polaris Rialto-24C, Замовлення №1561
Хотів купити: Franke Maris FMA 654 I FP XS
Купив: Парогенератор Braun CareStyle 7 Pro IS 7286 BK, Замовлення №27092401
Купив: Електрогриль притискний Braun MultiGrill 9 CG 9043, Замовлення №1025
Купив: Кавомашина автоматична Jura E8 Piano White (EC) 15585, Замовлення №№ 08042404
Купив: Занурюваний блендер Braun MultiQuick 5 Vario MQ 5235 WH, Замовлення №02042404
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB, Замовлення №1025
Купив: Кухонна машина Kenwood Titanium Chef Patissier XL KWL90.004SI, Замовлення №19012401
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.M, Замовлення №113.03
Купив: Занурюваний блендер Braun MultiQuick 7 MQ 7087X, Замовлення №20450848460736