Відгуки Lucky Print | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Lucky Print

 Hаписати відгук
Вибрані 24 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    85% 9% 6%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 9% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    85% 9% 6%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    95% 0% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    71% 19% 10%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    42% 4% 54%
  • Сервісна підтримка організована добре
    61% 9% 30%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    66% 33% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
3
15
271
Негативні
1
2
9
140
На основі покупки
3
5
22
382
Усі відгуки
3
5
24
419
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 2 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару

Всегда быстро реагируют на заказ. Оперативно отправили. Чернила покупаю не первый раз, всегда все ок. Упаковано отлично! Однозначно рекомендую!

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо вам за вiдгук та за те, що обираєте наш магазин. Будемо радi новим зверненням. З повагою, Lucky Print!

Чернила для принтера
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
сервісна підтримка

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо вам за вiдгук та за те, що обираєте наш магазин. Будемо радi новим зверненням. З повагою, Lucky Print!

Фотопапір Lucky Print Glossy10*15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
умови оплати

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що трапилась така ситуація.
Чи не могли б описати, якщо є можливість детальніше, що вас не влаштувало? Спробуємо розібратися із запитанням.

Чернила принтер
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В комплекте отсутствует:
1) сверло
2) крепления для шлейфа
3) перчатки
4) салфетки
Ну если на 30% отсутствие комплект это норма, тогда все ок. Но больше вряд-ли вернусь к ребятам за покупками.

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Перевірили набори універсальної системи, дійсно, не всі позиції є в наявності.
Свердло та шприц можемо надати. Стосовно кріплення для шлейфа, є універсальна кліпса для 4-х кольорової системи.
Наш менеджер зв'язався з вами з цього питання, ми зможемо відправити вам елементи комплекту, якi були вiдсутнi.
Завдяки вашому зверненню ми виправили помилку. Приносимо свої вибачення за дану ситуацію! З повагою, інтернет-магазин розгорнути 

 Дякую, мою проблему вирішено

СНПЧ для HP OfficeJet 4255 High Tech с демпфером

  • 20 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Первый раз заказал, но все отлично подобрали,быстро дошло,рекомендую

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо вам за вiдгук та за те, що обираєте наш магазин. Будемо радi новим зверненням. З повагою, Lucky Print!
P.S. Могли б ви вказати номер вашого замовлення?

Пзк
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 лютого 2022 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Продают вроде оригинальный товар EPSON за очень хорошую цену 10к , в дополнение навязывают пакет за 3 гривны , но самое главное оказывается продается открытый принтер без чернил, которые по заводу идут в комплекте. Предлагают докупить оригинальные чернила и цена принтера сразу вырастет до 16к гривен. Скромный бизнес вскрыть запечатанную коробку и продать то что в ней лежит все отдельно. Как не додумались еще блок питания отдельно продать непонятно

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Дана модель БФП Epson продається в комплекті з чорнилом, і вона розміщена на нашому сайті, де прописана комплектація і вартість як пристрою, так і чорнил. На жаль, через технічний збій в рекламу потрапив товар, де не була вказана повна комплектація. Завдяки вашому зверненню ми виправили помилку. Приносимо свої вибачення за дану ситуацію! З повагою, інтернет-магазин Lucky Print!

БФП Epson L850 з СБПЧ
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
сервісна підтримка

1. Консультант сказала, что есть подключение ethernet, можно с почты распечатать. По факту, есть только usb
2. Пришлось в инете докупить принтсервер.
3. Чернила не lucky-print а Ink system. Хотя я им говорил ,что не хочу связываться с чернилами инк систем.
4. Оплатил 3.02.22 сразу он-лайн. 4.02.22 мне сказали,что отправили вчера, просто принтер на терминале, поэтому нет еще ТТН. Звонил на Новую Пошту, там ничего нет :)
Все -таки , к вечеру выслали. Зачем врать ,что выслали розгорнути

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро шкодуємо, що сталося саме так.
Наш відділ якості зв'язувався з вами для вирішення цього питання. Також ми пропрацювали даний момент з менеджером, щоб подібна ситуація не повторювалася. Будемо дуже раді бачити вас нашим клієнтом в майбутньому. З повагою, інтернет-магазин Lucky Print!

Номер замовлення: 000525
Brother dcp t220
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Замовляла вже не вперше. І жодного разу не було такого інцинденту (дивитись фото).
Написала повідомлення на електронну пошту вже більше тижня тому, досі ніхто не відповів..... Але це неприпустимо, як я маю заправляти чорнило?!!!!! Всі деталі можете побачити на фото... Слова тут зайві...
Насправді, мене дуже неприємно вразив той факт, що до цих пір мені не відповіли на моє повідомлення......

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро шкодуємо, що сталося саме так. Наш відділ якості зв'язувався з вами для вирішення цього питання.
Сподіваємося, що запропонований нами варіант вас влаштує. Будемо дуже раді бачити вас нашим клієнтом i в майбутньому.
З повагою, інтернет-магазин Lucky Print!

 Дякую, мою проблему вирішено

Чорнило

  • 1 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обслуговування задоволена, оператор зателефонував і погодив замовлення.

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо вам за вiдгук та за те, що обираєте наш магазин. Будемо радi новим зверненням. З повагою, Lucky Print!
P.S. Могли б ви вказати номер вашого замовлення?

Чорнило Lucky Print фото серії E L800 100 мл Li

  • 29 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вчасно, якісно, рекомендую

Відповідь представника «Lucky Print»

Доброго дня!
Дякуємо вам за вiдгук та за те, що обираєте наш магазин. Будемо радi новим зверненням. З повагою, Lucky Print!
P.S. Могли б ви вказати номер вашого замовлення?

Чорнила HP оригінальні
  • Вам допоміг цей відгук?