Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Gray 2023 (Z1740017K), Замовлення №6783/1
Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple (MQ9X3), Замовлення №070320
Купив: Apple Pencil 2nd Generation для iPad Pro 2018-2021 (MU8F2)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Gray 2019 (MVVJ2, 5VVJ2)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Смартфон Apple iPhone 11 64GB Slim Box Black (MHDA3)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Graphite (MGDG3), Замовлення №47
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Apple MacBook Pro 16
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 12 Pro 256GB Silver (MGMQ3/MGLU3)
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину
Купив: Планшет Apple iPad Air 2019 Wi-Fi 256GB Silver (MUUR2), Замовлення №xxxxx3947
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Смартфон Apple iPhone XS Max 512GB Gold (MT582)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару