Відгуки про Cubix

TIGRIZ рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12/512 Grey, Замовлення №173014

Замовляв смартфон цьому магазині для дружини. Мене дуже потішило як все пройшло. Швидко зв'язалися зі мною та оформили замовлення. Телефон був Я відправлений того ж дня і вже через день був у моєму місті. Продавці чемні та ввічливі ! Я дуже задоволений і всім рекомендую інтернет-магазин CUBIX !!!!! Так тримати і надалі !
Роман Мамчур рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi 13T 8/256GB Black, Замовлення №--23--

Всім привіт! Дуже вагався чи купувати телефон в інтернет магазині Cubix, але вирішив спробувати! Все вийшло чудово! На пошті перевірив цілісність упаковки, перевірив imei, все запаковано з заводу, питань нема! Магазини шукав по відгукам. Оформив покупку наложеним платежем, все ок!! Рекомендую!! Гарантія від магазину теж є! Телефон бомбезний!))
Наталья Масюк рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Samsung X616 Galaxy Tab S9 FE Plus 5G 12/256Gb SM-X616BLGE (Ocean Green), Замовлення №76702

Дуже задоволена якістю обслуговування. Менеджер все розповів і допоміг вибрати модель згідно моїх побажань. В понеділок замовила планшет дитині на День народження, в цей же день мені його відправили. Замовляла наложеним платежом. Ніяких предоплат і можливість оглянути замовлення на пошті. Планшет новий, запакований, всі пломби на місці. Також є гарантійний талон. Дитина взахваті) Рекомендую!
Роман Васильевич рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Poco X6 12/256GB Black, Замовлення №17880

Beowolf707 рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Poco X6 Pro 12/512GB Black, Замовлення №17837

Чудовий телефон, душе швидкий, багато пам'яти, дякую! До телефону купляв по пораді продавця гідрогелеву плівку, її при мні розпечатали під розмір мого телефону, та покліїли, це коштувало 150 грн.
Aleksandr Tokan рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Смарт-годинник OnePlus Watch 2 Black Steel, Замовлення №--6--

Магазин працює на найвищому рівні: в першу чергу відмічу, що для мене дуже важливо, коли менеджери ведуть спокійний, чіткий та позитивний діалог в будь-якій ситуації і завжди йдуть назустріч клієнту, якщо це можливо. Саме такий досвід я отримав придбавши смарт-годинник в цьому магазині. І ще що сподобалось що дали дозвіл відкрити коробку зі смарт-годинником на пошті, що таке рідко буває. Я абсолютно всім задоволений і рекомендую даний магазин!!!
Натали Овчаренко рекомендує цей магазин
31 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №86195507

Супер магазин. Все швидко і оперативно. Навіть дали дозвіл відкрити коробку телефону на пошті,що рідко буває. Це прям дуже крута функція. Дякую вам за ставлення до клієнтів.
P.R. рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 8 8/128GB Obsidian, Замовлення №17404

Замовляв Pixel 8. Приїхав новенький телефон, запакований, неверлок. Все як і замовлено було. Користуюсь вже 3 місяць, задоволений. Рекомендую!
Natalya Revik рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №20451026013207

Отримала сьогодні свій телефон, враження пречудові,все супер,працює швидко,все відповідає опису.Рекомендую.
Vadym N рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12/512Gb NFC (Gray) EU Global, Замовлення №127564

Замовив телефон сину на День Народження, на наступний день отримав в поштоматі НП, в наявності також був гарантійний талон. Попередньо дуже довго спілкувався через месенджер з представником магазину: розпитував про гарантію, про модель телефона, про повернення у випадку якщо щось буде не так. Отримав у повній мірі відповіді на всі свої запитання. Раджу до співпраці, мені все сподобалось.