Купив: Yokohama Ice Guard SUV G075 245/65 R17, Замовлення №67010
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Літні шини Michelin Pilot Super Sport (245/40R18 93Y), Замовлення №65254
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, асортимент
Хотів купити: Зимові шини Premiorri Via Maggiore Z Plus (205/60R16 92H), Замовлення №64645
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі
Купив: barum polaris 3
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Хотів купити: hankook w419 winter i pike rs
Сподобалося: замовлення через корзину
Хотів купити: Rosava Itegro 185/65 R15, Замовлення №55969
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Хотів купити: MICHELIN PILOT ROAD 4 160/60 R17 69W
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Хотів купити: Летняя резина, Замовлення №50233
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Шины dunlop grandtrek sj6
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: асортимент