Каталог товарів
Київ
UA

Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) Tramontina Professional Master Yellow 152мм (24662/056)

Характеристики
Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний)Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110Руків'я: поліпропілен ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: лютий 2022 р.
Бренд: Tramontina
Тип: Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний)
Характеристики ножів
Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110
Матеріал рукоятки: поліпропілен
Довжина леза, см: 15,2
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): 1 (15,2 см)
Інше
Товар на сайті бренду: https://www.tramontina.com.br/en/p/24662056-97-...
Характеристики Tramontina Professional Master Yellow 152мм (24662/056) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ножі кухонні