Характеристики
Товар додано: березень 2024 р.
Бренд: | Tramontina |
Тип: | Ніж кухарський |
Характеристики ножів
| |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь DIN 1.4110, твердість 56 HRC. |
Матеріал рукоятки: | поліпропілен із покриттям Microban |
Довжина леза, см: | 7,6 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
| |
кухарський: | 1 (7,6 см) |
Інше
| |
Опис: | Невеликий та практичний ніж для чищення овочів. Зручний у руці, ручка не ковзає, оскільки має спеціальне антибактерицидне покриття. Лезо дуже гостре і добре тримає заточування завдяки дуже хорошим характеристикам сталі, з якої виготовлений ніж. |
Характеристики Tramontina Profissional Master 24625/083 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).