Характеристики
Товар додано: серпень 2023 р.
Бренд: | Taylor's |
Тип: | Портвейн |
солодкість: | сухе |
Описание: | Вино портвейн Taylor's (Тейлорс) Chip Dry виробляється в обмежених кількостях, продається з індивідуальним номером на кожній пляшці з позначенням назви підвалу, у якому вино дозрівало.Колір, смак, аромат: Chip Dry є одним із найвідоміших білих портвейнів. Декілька років витримки в дубових бочках і ретельне купажування доповнює свіжі фруктові аромати елегантними, складними горіховими нотками. Тонкий букет поєднує свіжі аромати фруктів з м'якими відтінками дуба, традиційними для білих портвейнів. Смак свіжий, яскравий зі щедрими білими фруктами та сухим післясмаком, що бадьорить.Легенда: В 1934 Taylor's представив Chip Dry - новий стиль білого портвейну. Виготовлений із традиційних сортів білого винограду, він ферментується довше, ніж зазвичай, щоб забезпечити апетитно-хрумкий сухий післясмак.Вініфікація: Виготовляється із класичних для портвейну білих сортів. Виноград збирають вручну і ферментують разом, ретельно перебирають на сортувальному столі двічі. Згідно з традиційними методами, ягоди поміщають у широкі глибокі гранітні чани, відомі як "лагари", і тиснуть ногами, без використання пресів. Ферментація починається спонтанно на диких дріжджах. Коли половина природного цукру перетворюється на спирт, вино відокремлюють від мезги та переливають у бочки, де воно кріпиться молодим бренді кондицією 77% алкоголю, з розрахунку 115 л бренді до 435 л вина. Кріплене вино витримується протягом 2-3 років у великих бочках.Сорт винограду:Тінта БаррокаТурига НасьональТінта РорізТінта КауТурига ФрансезаРегіон: ДоруВиробник: Taylor's, Португалія.Примітка: дизайн пляшки та етикетки на зображенні може відрізнятись від фактичного. |
Країна: | Португалія |
Характеристики Taylor's Вино портвейн Chip Dry, біле, сухе, 20%, 0,75 л (5013626111253) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).