Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про MAUDAU

Валерій не рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Лікер Jack Daniel's Tennessee Honey 35% 1 л./ Напій Coca-Cola безалкогольний сильногазований 1.75 л, Лікер Jack Daniel's Tennessee Honey 35% 1 л./ Напій Coca-Cola безалкогольний сильногазований 1.75, Замовлення №11049629

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

замовлення №11049629 замовив 06.08.2026 оплату як знімали (більше 1000грн.) обіцяли безкоштовну доставку- виявилося до відділення нової пошти! Як замовив повідомили -відправимо 10.08.2026! на запитання як відмовитись і повернути кошти-ВІДМОВИЛИ НЕГАЙНО! про відмову повідомили з левого емейла 11.08.2026 кошти досі не повернули! ОБІЦЯЮТЬ 1-11ДНІВ! НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ МАГАЗИН!!!
Вітаємо, Валерію! Нам щиро прикро, що з вашим замовленням №11049629 склалася така ситуація та вам довелося витратити стільки часу на вирішення питання. Перепрошуємо за незручності та очікування. Замовлення було скасовано, а повернення коштів уже ініційовано. Очікуйте, будь ласка, надходження коштів протягом 1–3 днів. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш зворотний зв’язок для нас важливий. Сподіваємося, що ще матимемо можливість показати вам справді хороший сервіс. Бажаємо гарного дня та лише приємних покупок!
Вчора Відповісти
кошти повернулися але вони у приват 24 не світяться як плюс, а тільки мінус показує. Кошти на 11 день автоматом повертаються з сайту на карту-ПОВЕРНЕННЯ НЕ ВІДОБРАЖАЄ -РАХУЙТЕ САМІ. приват руле.
Вчора Відповісти
dim qwe не рекомендує цей магазин
17 серпня 2026 р.

Хотів купити: Одноразові пелюшки Tena Bed Plus, 90х60 см, 30 шт., Замовлення №11041513

Вітаємо! Щиро перепрошуємо за такий неприємний досвід. Нам справді прикро, що після стількох очікувань і перенесень ситуація склалася саме так. Наразі ваше замовлення скасовано та перебуває на поверненні. Щойно воно повернеться, кошти будуть розблоковані протягом 1–3 днів. Сподіваємося, що ще матимемо можливість показати вам сервіс, якого ви справді заслуговуєте. Бажаємо гарного дня та лише приємних покупок!
17 серпня 2026 р. Відповісти
dim qwe відповів на коментар MAUDAU
я Вас правильно розумію, що Ви не анулювали замовлення коли обіцяли, а відправили його на доставку, тепер знову не буде так як обіцяли(1-3 дні після анулювання - повернення коштів) а чекати поки Ваш товар невідомо чому відправлений приїде назад до Вас і тільки після цього знову чекати 1-3 дні на повернення коштів? дуже тяжко 2 тижні купувати просту річі не розуміти чому затягується процес... тяжко(
17 серпня 2026 р. Відповісти
MAUDAU відповів на коментар dim qwe
За вашим проханням замовлення вже скасовано та ініційовано повернення коштів. Наразі кошти перебувають у процесі повернення, орієнтовний термін — 1–3 дні. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння. Бажаємо гарного дня та лише приємних покупок!
emevig рекомендує цей магазин
16 серпня 2026 р.

Купив: Продукты, Замовлення №11074216

Отправили на день раньше
Вітаємо, Владиславе! Радіємо, що все пройшло добре. Дякуємо, що довіряєте нам свої покупки. До нових зустрічей на MAUDAU!
16 серпня 2026 р. Відповісти
sitdikov.art не рекомендує цей магазин
6 серпня 2026 р.

Купив: соус шрірача, Замовлення №11027966

Сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

самий лайняний сервіс не можуть тиждень замовлення відправити
Відповідь представника «MAUDAU»
Вітаємо, Артеме! Нам прикро, що цього разу очікування замовлення не виправдало ваших сподівань і стало причиною такого враження про наш сервіс. Перепрошуємо за затримку відправлення та пов'язані з цим незручності. Працюємо над тим, щоб подібні ситуації не траплялися, адже для нас важливо, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні емоції. Сподіваємося, що в майбутньому ми ще матимемо можливість змінити вашу думку про MAUDAU на краще.
Тетяна Кир'ян не рекомендує цей магазин
4 серпня 2026 р.

Хотів купити: Все замовлення, Замовлення №10951968

Представник магазину «MAUDAU»
Вітаємо, Тетяно! Нам дуже шкода, що виникли труднощі із вашим замовленням. Бачимо, що ваше звернення вже передано до відділу контролю якості. Фахівець детально ознайомиться із ситуацією та зв’яжеться з вами для узгодження всіх деталей. Дякуємо за ваш відгук, ми обов'язково врахуємо його в подальшій роботі, адже прагнемо, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні емоції. Будь ласка, очікуйте на зворотний зв’язок. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
4 серпня 2026 р. Відповісти
Iryna Lukich не рекомендує цей магазин
29 липня 2026 р.

Хотів купити: маска для волосся Revuele Маска для слабкого та пошкодженого волосся Hair Professional Forcessence Strengthening 300 мл, Замовлення №25410

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

не отримала підтверждення купила в іншому магазині
Відповідь представника «MAUDAU»
Вітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися відгуком. На жаль, за вказаним номером замовлення нам не вдалося знайти інформацію. Будемо вдячні, якщо ви напишите правильний номер замовлення — ми обов'язково все перевіримо, з'ясуємо деталі та надамо вам зворотний зв'язок. Бажаємо вам гарного та спокійного дня!
Larisa не рекомендує цей магазин
23 липня 2026 р.

Купив: різні товари, Замовлення №10905131

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Відповідь представника «MAUDAU»
Вітаємо, Ларисо! Нам дуже прикро, що цього разу ваше замовлення залишило негативні враження та ви отримали товар у пошкодженому стані. Нам важливо, щоб покупки на MAUDAU були зручними та залишали лише позитивний досвід для наших Гостей. Ми завжди працюємо над тим, щоб забезпечувати якісний сервіс і вдосконалювати наші процеси. Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією — ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими. Сподіваємося, що в майбутньому матимемо ще можливість змінити ваше враження про MAUDAU, і наступні покупки будуть для вас зручними та приємними.
Розбиті пляшки це не товар у пошкодженому стані, а взагалі я залишилась без товару, за який заплатила.
24 липня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «MAUDAU» відповів на коментар Larisa
Нам дуже шкода, що цього разу процес покупки залишив у вас негативні враження. Бачимо, що наш фахівець надав вам детальний зворотний зв'язок щодо цієї ситуації. Оскільки товар був отриманий, для розв'язання питання рекомендуємо звернутися до перевізника та скласти акт-претензію. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, ми завжди раді допомогти — звертайтеся до нас у будь-який зручний месенджер. Бажаємо, щоб ваш подальший шопінг приносив лише задоволення!
24 липня 2026 р. Відповісти
Олесь Харківський рекомендує цей магазин
14 липня 2026 р.

Купив: Акумулятор для електроінструменту Total TBLI12151, Замовлення №10766176

Замовляв для сталкерської колекції напій енергетичний Non Stop Stalker Green, бо не зміг знайти в своєму місті. Адекватна ціна як за товар, так і за доставку УП. Менеджер зателефонувала, все уточнила. Баночки були між шарами паперу запаковані (як на НП), з обох боків коробки були наліпки ?Обережно рідина!? Але, все ж одна з баночок трохи пом?ялася. Неприємно, хоча і некритично (на фото навіть не видно).
Відповідь представника «MAUDAU»
Вітаємо, Олесю! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом, пакуванням та змогли знайти у нас саме той товар, який шукали для своєї колекції. Водночас нам прикро, що під час транспортування одна з банок все ж пошкодилась. На майбутнє рекомендуємо оглядати посилку безпосередньо під час отримання. Якщо товар буде пошкоджений, ви завжди можете відмовитися від отримання або скласти акт і претензію у відділенні служби доставки. Дякуємо за вашу довіру та розуміння. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції. Бажаємо вам гарного та спокійного дня!
Дякую!
14 липня 2026 р. Відповісти
Barmaley не рекомендує цей магазин
11 липня 2026 р.

Хотів купити: корм, 10858432, Замовлення №10858432

Відповідь представника «MAUDAU»
Вітаємо, Ігорю! Нам прикро, що запропоновані варіанти співпраці та зворотний зв'язок від наших колег не виправдали ваших сподівань. Прагнемо, щоб кожна покупка була комфортною, тому завжди намагаємося знайти оптимальні рішення, але в межах встановлених правил нашого маркету. Сподіваємося на ваше розуміння. Щодня працюємо над тим, щоб ставати кращими для наших Гостей. Бажаємо вам мирного та гарного дня!
Leoman Sadik не рекомендує цей магазин
9 липня 2026 р.

Купив: 10830403, Замовлення №10830403

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «MAUDAU»
Вітаємо! Перепрошуємо за затримку замовлення, тривале очікування та за некоректну інформацію, яку ви отримали від наших операторів. Для нас дуже важливо, щоб покупки приносили лише позитивні враження, тому нам справді прикро, що цього разу ми не виправдали ваших очікувань. Наразі ваше замовлення вже спаковане та очікує на приймання й сканування магазином Сільпо. Щойно це буде виконано, вам одразу надійде повідомлення про готовність замовлення до видачі. Будь ласка, очікуйте на відповідне повідомлення. Нам щиро прикро, що вам довелось зіткнутись із такими складнощами. Ми справді розуміємо ваше розчарування, і нам дуже шкода, що досвід замовлення приніс негативні емоції. Ми обов'язково врахуємо цю ситуацію в подальшій роботі, щоб подібні випадки не повторювалися. Сподіваємося, що в майбутньому матимемо можливість змінити ваше враження про наш сервіс на краще. Бажаємо вам гарного дня та лише приємних покупок!