Каталог товарів
Київ
UA

SSD накопичувач GIGABYTE GM2500G

Всього пропозицій: 4
ціни: 2 516 2 759 грн
Характеристики
SSD накопичувач 500 ГБ M.2 (PCI-E 3.0)Тип флеш-пам'яті NAND: 3D NANDШвидкість читання: 3400 МБ/сШвидкість запису: 2500 МБ/с ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар
Де купити  (4)
Де забрати  (1)
Відгуки  (1)
Загальна оцінка
На основі 1 відгука
4.0
Показати:
всі (1)
відгуки (1)
питання (0)
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Оцінка товара
Сподобалось: + швидкості + великий SLC-кеш! + не перегрівається + гарантія 5 років + Тайвань
Не сподобалося: - ресурс перезаписів нижче середнього - ціна
Досвід використання: кілька днів
Дорогуватий (поки що) серед новеньких NVMe SSD накопичувачів середнього об'єму, безбуферний (використовується HMB-технологія), підійде здебільшого для неігрової збірки. Контролер тут новий, бюджетний, Phison E15T - звичайний, не гарячий. Чіпи пам'яті в цьому диску від компанії Micron, вони сучасної літографії, типу 3D TLC. Після форматування у Віндовз стало доступно бл. 465 Гб вільного місця. Лінійні швидкості: читання - від 3000, запису - від 2000 Мб/с (показники вищі за конкурентів SX8100, WD Blue, Kingston А2000, Goodram PX500, Transcend 110S). При одночасному неперервному запису даних об'ємом від 60 Гб реальна швидкість просіла до прибл. 400 Мб/с, що є хорошим показником. Плюси цього SSD: швидке послідовне й випадкове блочне читання, швидкий послідовний запис, швидкий запуск Віндовз і програм, архівування й розархівування файлів, висока загальна виробничість. В порівнянні з SATA-SSD різниця у швидкостях велика, вона реально відчутна при лінійних задачах (хоча цей диск на 400 грн. перевищує ціну SATA). SSD при неперервному хвилинному запису нагрівся до 49 градусів (приємна невисока температура, тільки не відомо, чи правильно температурний датчик працює). У повсякденних задачах показує температуру до 40 градусів Цельсія. Ресурс перезапису нижчий за середній - 300 TBW, але його буде достатньо для домашнього ПК.
Чи був цей відгук корисним для вас? 5
Коментарі (0)