Відгуки про MEGASTAR

Валера рекомендує цей магазин
12 березня 2025 р.

Купив: Настінне кріплення Vinga TM32-2252, Замовлення №№17917

Понравилось отношение к клиенту, все четко и по делу.
Oleksandr рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: струменевий картридж Canon PG-46 +CL-56 Multi (9059B003), Замовлення №17905

Довго не міг знайти картридж, думав що уже таких нема в наявності. Пощастило знайти в цьому магазині, так ще і папір в подарунок. Відповіли дуже швидко, причому я зміг забрати самовивозом ще і в не робочій час. Величезне дякую що почекали. Дуже радує клієнто-орієнтованість, зараз мало таких магазинів.
Відповідь представника «MEGASTAR»
Дякуємо і Вам. В наш нелегкий час ми потрібні один одному. Стараємось не зовсім формально підходити до нашої справи .Тримаймося.
deShant рекомендує цей магазин
6 березня 2025 р.

Купив: Jonsbo CR-3000 Black, Замовлення №#17900

Как оказалось я купил последний на ХотЛайне Jonsbo CR-3000 Black). Мне нужен был именно черный и без подсветки. В магазине он тоже был последний). Кстати о магазине: остались только положительные впечатления, очень оперативно ответили на все интересующие меня вопросы, чтобы было понятно - сутки назад у меня ещё стоял старый кулер, а сейчас я работаю на компе с новым, при этом, магазин в Киеве, а я в Самари. Что можно сказать? Эталонный сервис интернет-шопинга. Спасибо за прекрасную работу.
Відповідь представника «MEGASTAR»
Супер , що вам все сподобалось і кулер і наш сервіс. А також дякуєм за відгук !
Graph не рекомендує цей магазин
9 грудня 2024 р.

Хотів купити: Canon LBP631CW (5159C004)

Залишив заявку на товар, з проханням набрати і повідомити, коли можна буде під'їхати забрати товар. Написали якесь повідомлення, я його прочитати не встиг, як його видалили. Запитав в вайбері - ігнор, і так ніхто і не передзвонив...:(
Yrii Otaman рекомендує цей магазин
25 липня 2024 р.

Купив: Тонер для принтера Pantum TN-210, Замовлення №17186

Mix рекомендує цей магазин
20 червня 2024 р.

Купив: Лінійно-інтерактивний ДБЖ LogicPower LPM-PSW-1500VA 1050Вт White (22755), Замовлення №16964

Покупка пройшла комфортно та швидко, на відміну від іншого відомого магазину, де обіцяли відправити товар тиждень, а потім виявилося, що його взагалі немає. Тут списався з продавцем, створив замовлення і в той же день посилка їхала до мене. Додатково продавець подзвонив, щоб уточнити, чи знаю я, як підключати та користуватися. Покупкою задоволений, магазин рекомендую!
zdanovych рекомендує цей магазин
3 березня 2024 р.

Купив: SSD PATRIOT P210 2TB 2.5, Замовлення №16439

Як завжди - найнижчі ціни, швидка доставка, не день-у-день, але за найнижчу ціну на ринку можна почекати пару днів. Рекомендую!
Dimon Bond рекомендує цей магазин
19 січня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач Seagate Barracuda 2.5 SATA 1.92 TB (ZA1920CV1A002), Замовлення №16432

Замовив товар і забрав в той же день. Давно такого не згадаю. Постійно потрібно чекати, при замовленні онлайн. Однозначно рекомендую.
y.hrazhevskyi рекомендує цей магазин
6 грудня 2023 р.

Купив: Жорсткий диск Seagate Exos 7E8 SATA 2 TB (ST2000NM0125), Замовлення №#16176

Все чудово, оперативна доставка - замовив ввечері, вранці вже забирав на пошті. Рекомендую.
Відповідь представника «MEGASTAR»
Дякуємо за відгук. Бачимо ви залишились задоволені товаром. Звертайтесь при необхідності до нас.
Volodymyr рекомендує цей магазин
7 вересня 2023 р.

Купив: Xiaomi Mi TV A2 43, Замовлення №15759

Рекомендую цього продавця. Вже не перший раз замовляю тут комп'ютерну та побутову техніку. Цього разу замовив телевізор Xiaomi Mi TV A2 43". Продавець відправив телевізор у домовлений термін, і наступного дня телевізор був доставлений Новою Поштою в Київську область. На моє прохання, продавець додатково упакував телевізор у багатошаровий картон. Телевізор з офіційною гарантією, ціна нормальна, зображення та звук відтворює якісно.
Відповідь представника «MEGASTAR»
Шановний Володимир, щиро вдячні за приємний відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Ви залишились задоволені обслуговуванням.
Представник магазину «MEGASTAR»
23 вересня 2023 р. Відповісти