Каталог товарів
Київ
UA

Сортер Clementoni Soft Clemmy Sensory Ball (17689)

Характеристики
СортерВікова група: від 6 місМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2024 р.
Бренд: Clementoni
Тип: Сортер
Вік: від 6 міс
Матеріал: пластик
Розмір, см: 17х20х17
Категорія розвитку: сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, а також сприяє вивченню кольорів та уваги дитини
Опис: Розвиваюча іграшка Clementoni Сенсорний м'ячик для мультисенсорного розвитку дітей від 6 місяців. Місія бренду Clementoni – розвивати дрібну моторику, мовлення та логічне мислення, розширювати словниковий запас та вчити відкривати нові горизонти. У комплекті - м'який м'яч та 5 блоків Clemmy з безпечної, нетоксичної та м'якої на дотик гуми. М'яч з різними рельєфними поверхнями та текстурами. Блоки Clemmy можна вставляти в м'яч і виймати з нього, складати один на одного або стискати. Сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, а також сприяє вивченню кольорів та уваги дитини. Легко мити у посудомийній машині або прати у пральній машині при 30°C.
Характеристики Clementoni Soft Clemmy Sensory Ball (17689) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків