Каталог товарів
Київ
UA

Музична іграшка / Говорящая іграшка Kiddieland Паровоз Лимпопо, укр. (56903)

Характеристики
Музична іграшка / Говорящая іграшкаВікова група: від 1,5 рокуМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Разом з барвистою музичною іграшкою Kiddieland Паровоз Лімпопо, укр. (56903) дітки зможуть відправитися в веселі й захоплюючі подорожі. Іграшковий паровоз може самостійно пересуватися, якщо натиснути на трубу кабіни машиніста. Такі дії, без сумніву, припадуть до душі діткам старше 1,5 років. Крім того, дана модель передбачає численні елементи, які несуть не тільки розважальний, але навчальний характер. У наборчик входять невеликий поїзд з вагончиком для пасажирів. Також комплектація пропонується фігурками диких звірів: слоника, жирафа, зебри, мавпочки, тигра і лева. В області ніжок звірятка оформлені своєю неповторною формою. Малюки будуть в захваті, коли встановивши фігурку звірка в правильне місце, зазвучить характерний звук. Розважальна іграшка Kiddieland Паровоз Лімпопо, укр. (56903) також може розвеселити потішними пісеньками і яскравими вогниками.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2017 р.
Бренд: Kiddieland
Тип: Музична іграшка / Говорящая іграшка
Вік: від 1,5 року
Матеріал: пластик
Розмір, см: 12х35,5х17,5
Елементи живлення: 3 батареї типу АА (входять в комплект)
Категорія розвитку: розвиток уваги, розвиток уяви, розвиток дрібної моторики, сенсорне сприйняття
Опис: Яскрава музична іграшка, озвучена українською мовою, розважить малюка миготливими вогниками, веселою музикою і звуками тварин, познайомить з мешканцями джунглів. При натисканні на трубу Паровоз їде вперед, при цьому з труби звучить завзяте "Ту-туууу!", Звучать реалістичні звуки стукоту коліс і гальм. У паровоз знаходяться 6 фігурок диких тварин, які за формою ніжок ставляться на свої місця за принципом сортера. Якщо фігурку правильно поставити на своє місце, при натисканні вона видає відповідний реалістичний звук, розповідає віршик, а Лев-машиніст співає пісеньку. Відправляйтеся в веселу і пізнавальну поїздку.
Характеристики Kiddieland Паровоз Лимпопо, укр. (56903) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків