Каталог товарів
Київ
UA

Іграшка для купання Yookidoo Волшебный кран с дополнительными элементами (40141)

Характеристики
Іграшка для купанняВікова група: від 9 місяцівМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Іграшка Yookidoo Чарівний кран з додатковими елементами (40141) додасть атмосфері купання веселощів, захопливості і пізнавальності. Забава пропонується для діток, які досягли дев'ятимісячного віку. Вона сприятливо впливає на розвиток дрібної моторики, координації своїх рухів, пам'яті, уяви, логічного мислення, а також тактильного і колірного сприйняття. Виробник подбав про те, щоб в продаж надходила досить якісна модель. Для її виготовлення використовувався міцний пластик. Іграшковий предмет являє собою милий душ із забавними очками і підводного масці. Для кріплення до стінок ванни передбачена надійна присоска. Малюк прийде в захваті, коли вода, потрапивши на різні насадки, буде створювати ефект безперервного потоку. Різнобарвні насадки іграшки Yookidoo Чарівний кран з додатковими елементами (40141) можна комбінувати, втілюючи в життя оновленого персонажа.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2017 р.
Бренд: Yookidoo
Тип: Іграшка для купання
Вік: від 9 місяців
Матеріал: пластик
Розмір, см: 39,5х9х18,5
Елементи живлення: 3 батарейки АА (немає в комплекті)
Категорія розвитку: дрібна моторика, координація рухів, пам'ять, увагу, розпізнавання форми і кольору
Опис: Сортер «Чарівний кран» - це улюблена малюками водна іграшка «Чарівний кран» від Yookidoo. Дизайнери компанії Yookidoo додали до чарівного крану 3 зубчастих колеса різного кольору і розміру. Вода з крана ллється на зубчасті колеса які обертаються. Колеса постійно змінюють сторону обертання. Зубчасті колеса комбінуються створюючи різні варіанти перебігу води. Щоб включити насос в іграшці-сортер «Чарівний кран» натисніть на окуляри водолаза. «Чарівний кран» кріпиться до стінки ванни на 2-х присосках, а сортер з зубчастими колесами на 3-х. Процес пошуку варіантів перебігу води з крана надовго займе малюка ванній.
Характеристики Yookidoo Волшебный кран с дополнительными элементами (40141) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі іграшки для малюків