Каталог товарів
Київ
UA

Розвиваючий килимок Taf Toys Полярное сияние 4-в-1 Уютное гнездышко (12235)

Характеристики
Розвиваючий килимокМатеріал: текстильКомплектація: килимок, 2 дуги, 3 іграшки, музичний центр ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: липень 2019 р.
Бренд: Taf Toys
Тип: Розвиваючий килимок
Характеристики
Форма: овальна
Матеріал: текстиль
Колір: сірий
Вікова категорія: від народження
Категорія розвитку: моторика рук, координація рухів, зорова фіксація на предметах, слухове сприйняття, хапальний рефлекс
Особливості
Ігрові дуги: є
Бортики: є
Подушка: немає
Музичний супровід: так
Живлення: немає
Комплектація: килимок, 2 дуги, 3 іграшки, музичний центр
Опис: Інноваційний затишний розвиваючий центр і гніздо, спеціально розроблений для новонароджених та адаптується в міру росту дитини, з музикою, вогнями і безліччю ігрових дій. Регульовані арки з унікальною системою кріплення, що дозволяє легко контактувати з дитиною. Іграшки з контрастними кольорами, які можуть висіти на арках або прикріплятися до петель килимка. Чотири двосторонні, мультисенсорні іграшки - брязкальце пінгвін Принц з пухнастим животом, Морський котик, Зірка з дзвоном дзвіночка, прорезивателей і шарудять вставками, дитяче безпечне дзеркало - веселка, музика і вогники. Музична іграшка може прикріплятися до ліжечок і ручкам автомобільного сидіння за допомогою ремінця на липучці. Заспокійливі і веселі мелодії, який змінює колір м'яке світло.
Товар на сайті бренду: https://www.taftoys.com/ru/tafproduct/musical-n...
Характеристики Taf Toys Полярное сияние 4-в-1 Уютное гнездышко (12235) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Розвиваючі килимки