Характеристики
Товар додано: серпень 2024 р.
Бренд: | Kanetsune |
Тип: | Ніж кухарський |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | сердечник VG-1/нержавіюча сталь SUS410, твердість 59-60 HRC |
Матеріал рукоятки: | Plywood (фанера) із болестером із нержавіючої сталі |
Довжина леза, см: | 21 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
кухарський: | 1 (21 см) |
Інше | |
Опис: | Універсальний японський ніж призначений для різних кулінарних завдань, включаючи нарізку м'яса, риби та овочів. Завдяки своїй довжині та балансу, Gyutou часто використовується професійними кухарями для точної та швидкої роботи на кухні. Красива кована обробка "TSUCHIME" також дозволяє швидко відокремлювати їжу від леза. |
Товар на сайті бренду: | https://www.kanetsune.com/products/kc-947/ |
Характеристики Kanetsune KC-940 Gyutou (KC-947) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).