Відгуки про Ohotnik.kiev.ua

Andrii Ivanchenko рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Складаний ніж Cold Steel Code 4 SP (58PS), Замовлення №16882

Дякую магазину за швидку відправку день в день!
Наталія Черниш рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Прицел оптический LEUPOLD VX-Freedom Rimfire 2-7x33 (1 inch) Rimfire MOA, Замовлення №16761

Все влаштовує. Швидка відповідь після замовлення, швидко відправили. Товар відповідає опису.
Євгеній Дідківський рекомендує цей магазин
24 січня 2026 р.

Купив: Патронташ на приклад зі шкіри з м\\\'якою вставкою (щокою) на шнурку на 6 набоїв 12-16 калібр Коричн, Замовлення №16829

Окремо хочу відзначити менеджерів: швидкий зв’язок, чудова консультація, оперативна відправка.
Олена Проценко рекомендує цей магазин
16 січня 2026 р.

Купив: візок господарський Rolser Сумка-візок I-Max MF 2LRSG 43 Marengo IMX308-1031 (929651), Замовлення №16730

Неймовірно класний магазин. Замовляла сумку-візок. Обирала довго колір, працівник магазину терпляче допомогав у цьому. Дуже задоволена і продуктом, і роботою персоналу магазину "Ohotnik". 100% рекомендую. Дякую.
Андрей рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р.

Купив: Складаний ніж Cold Steel Mini Recon 1 CP 10A (CS-27BAC), Замовлення №7771362

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Андрей Самброс рекомендує цей магазин
13 грудня 2025 р.

Купив: Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact, Замовлення №16259

Все просто. Прийшов та забрав.
Андрей рекомендує цей магазин
23 листопада 2025 р.

Купив: Ліхтар тактичний Olight Warrior 3S Black, Замовлення №15980

заказал, в тот же день отправили. фискальный чек и гарантия присутствуют. Рекомендую.
Андрій Хоркавий рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: Чохол / футляр для зброї Olen Чохол цупкий для переломної рушниці 80 см. Чорний (11100229), Замовлення №№ 15757 - ПРИЙНЯТО

Класний магазин супер привітні продавці ,дуже якісні товари .Купляв чехол для зброї хороша тканина якісно пошита в середині кріплення на молі розмір той що треба товар відправили вчасно оплата після огляду завжди виходять на зв?язок.Рекомендую цей магаз.
Відповідь представника «Ohotnik.kiev.ua»
Дуже Вам вдячні за Ваш позитивний выдгук про нас і наш виріб. Дякуємо за Вашу довіру, ми дуже цінимо це, що Ви є нашим покупцем і Вас задовольняє наше обслуговування та якість нашого товару. Будемо і надалі тримати високу планку якісного обслуговування та постійно себе вдосконалювати, саме такі прекрасні, і щирі відгуки спонукають нас на вдосконалення, і постійне покращення сервісу, бо розуміємо що це цінують та поважають нашу роботу. Красно дякуємо Вам за такий гарний відгук, нам теж дуже сподобалась з Вами співпраця, побільше би таких ввічливих клієнтів. Чекаємо від Вас нових замовлень! Вам завжди гарного настрою та вдалих покупок! Бажаємо завжди знаходити що шукаєте, ми завжди раді допомогти в пошуках потрібної речі. ;-) Також бажаємо міцного здоров'я та незламного духу Вам та Всім нашим захисникам! Бережіть себе та Україну! Слава Україні!!! Героям Слава!!! З повагою магазин "Ohotnik"
AлексейК рекомендує цей магазин
3 листопада 2025 р.

Купив: Kershaw Blur MagnaCut Blue 1670NBMAG., Замовлення №15736

Отримав цей чудовий ніж, Kershaw Blur MagnaCut Blue 1670NBMAG. Слів немає одні,ПОЗИТИВНІ, ЕМОЦІЇ. Окрема вдячність менеджерові, запропонувала декілька моделей, з різними сплавами і забарвленнями.Попри те, що відправка на пошту ,усіх замовлених товарів була значно раніше, і сьогодні вже не планувалася, менеджер, після робочого дня сама відправила мені моє замовлення. Магазином задоволений ,все співпадає з інформацією на сайті .Усім раджу!!! Дякую за смаколик.
Відповідь представника «Ohotnik.kiev.ua»
Дякую, Вам за добрі слова, як я не могла піти на зустріч військовому і хотіла зробить Вам приємно, і тому завезла посилку після роботи сама. Військовим завжди кладемо смаколики в посилку, це наша вдячність Вам і приємний сюрприз, яка може хоч трошички Вам підійме більше настрій, чекаємо всіх Вас дома з перемогою любі наші! Дякуємо що вибрали нас і за Ваш позитивний відгук, він для нас найцінніше, це сама гарна подяка за нашу роботу. Ми будемо і надалі тримати якість нашої роботи на високому рівні. Дякуємо за покупку та чекаємо на нові замовлення. Вам завжди гарного настрою та вдалих покупок! Бажаємо завжди знаходити що шукаєте, ми завжди раді допомогти в пошуках потрібної речі. ;-) Також бажаємо міцного здоров'я та незламного духу Вам та Всім нашим захисникам! Бережіть себе та Україну! Слава Україні!!! Героям Слава!!! З повагою магазин "Ohotnik"
Oleksandr Sharafanenko рекомендує цей магазин
27 жовтня 2025 р.

Купив: Кемпінговий ліхтар (ліхтарик лампа) Olight Olantern Classic 2 Pro Vintage Copper, Замовлення №15648

Магазин супер