Каталог товарів
Київ
UA

Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) Tramontina Profissional Master (24562/066)

Характеристики
Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний)Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110 KRUPP (твердість 58 HRC)Руків'я: поліпропілен із захисним шаром Microban ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2023 р.
Бренд: Tramontina
Тип: Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний)
Характеристики ножів
Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110 KRUPP (твердість 58 HRC)
Матеріал рукоятки: поліпропілен із захисним шаром Microban
Довжина леза, см: 15,2
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): 1 (15,2 см)
Інше
Опис: Рукоятка чорного кольору, витримує температуру до 130?
Характеристики Tramontina Profissional Master (24562/066) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ножі кухонні