Каталог товарів
Київ
UA

Японський ніж Santoku Tramontina Profissional Master (24564/067)

Характеристики
Японський ніж SantokuЛезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110 KRUPP (твердість 58 HRC)Руків'я: поліпропілен із захисним шаром Microban ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2023 р.
Бренд: Tramontina
Тип: Японський ніж Santoku
Характеристики ножів
Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110 KRUPP (твердість 58 HRC)
Матеріал рукоятки: поліпропілен із захисним шаром Microban
Довжина леза, см: 17,8
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
японський ніж Santoku: 1 (17,8 см)
Інше
Опис: Рукоятка чорного кольору, витримує температуру до 130?
Характеристики Tramontina Profissional Master (24564/067) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ножі кухонні