Характеристики
Товар додано: січень 2023 р.
Бренд: | Di Majo Norante |
Тип: | Червоне вино |
солодкість: | сухе |
Описание: | Sangiovese - одне з двох найвідоміших у світі вин господарства Ді Майо Норанте. І експерти, і любителі італійських вин одностайно сходяться на думці, що найкращого поєднання ціни та якості знайти практично неможливо. Дане вино здатне скласти серйозну конкуренцію і каліфорнійському Санджовезе, і навіть уславленому італійському Кьянті. Пити вино краще молодим, щоб повною мірою відчути всю його пишність. Вино створене з однойменного винограду сорту Санджовезе, зібраного з виноградників Ramitello та Martarosa. Збирання врожаю відбувається у жовтні. Ферментація та мацерація на шкірці проводиться в нейтральних ємностях протягом місяця, далі слідує малолактична ферментація. Вино витримують 6 місяців у ємностях із нержавіючої сталі і ще протягом 3-х місяців – у пляшках. Потенціал зберігання вина становить 5-6 років. Компанія Ді Майо Норанте – флагман виноробства регіону Молізе. Сім'я Ді Майо (Di Majo), що володіє компанією Ді Майо Норанте, займається виробництвом вин категорії DOC з 1968 року. Сьогодні на чолі компанії стоїть Алессіо ді Майо. Ді Майо з покоління до покоління передавали нащадкам традиції своєї сім'ї. Історія роду Ді Майо налічує вже понад два століття: виноградну лозу тут вирощували вже на початку XIX століття, про що свідчать руїни античної виноробні, що збереглися під старою центральною площею Кампомарино. Нова виноробня була побудована у 60-х роках минулого століття, і на сьогоднішній момент вона повністю оснащена необхідним сучасним технологічним обладнанням. Всі вина Ді Майо Норанте мають відмінне поєднання прийнятної ціни та високої якості! Маєток Ді Майо Норанте розташований в Кампомаріно, на узбережжі Адріатичного моря, де клімат сприяє створенню чудових вин. Площа виноградників становить приблизно 52 га. На виноградниках приділяється особлива увага культивуванню лози із застосуванням добрив органічного та мінерального походження, солей сірки та міді, керуючись принципами розумного виноградарства, використовуючи ручний або механічний спосіб очищення виноградників від бур'янів та винесення залишків листя після «зеленого збирання» з метою уникнення поширення. У 90-ті роки минулого століття Ді Майо Норанте спробували вийти на європейський та американський ринок. Вина були прийняті з натхненням, з'явилися перші нотатки в іноземній спеціалізованій пресі та перші рейтинги у довідниках за межами Італії. Через деякий час компанія Ді Майо Норанте утвердилася у статусі провідного виробника вин із Молізи, стала прикладом для інших виноробень регіону, «потягла за собою» і вивела на новий якісний рівень вина з Молізи. |
Характеристики Di Majo Norante Вино Sangiovese червоне сухе 13% 0.75 л (8011315000151) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).