Характеристики
Товар додано: квітень 2023 р.
Бренд: | Henriques & Henriques |
Тип: | Біле вино |
солодкість: | напівсухе |
Описание: | Henriques & Henriques Madeira Medium Dry – напівсуха мадера із вмістом цукру 78 г/л. Мадера виготовляється з винограду сорту Тінта Негра Моль, зібраного на плантаціях компанії Henriques & Henriques. Після вініфікації на основі сучасних методів вино витримувалося близько 3-х років у дубових бочках. Перед витримкою більшість молодих вин типу мадер проходять Eustufagem. Цей процес складається із зберігання вина протягом 3 місяців у гарячому стані при температурі 45°С для того, щоб імітувати тривалі морські подорожі, які були частиною традиційного процесу старіння. Компанія Henriques & Henriques - один із найбільших виробників мадери на португальському острові Мадейра, на ім'я якого і названо солодке кріплене вино. Сьогодні компанія має половину всіх наявних нагород у категорії кріплених вин на Мадейрі. Компанія Henriques & Henriques офіційно була створена у 1850 році. Її засновником був Жуау Жуакім Енрікес (Joao Joachim Henriques). Свого часу компанія Henriques & Henriques постачала до царської Росії близько 76 тисяч пляшок мадери щорічно. Доставляли вино і в бочках. Сьогодні компанія Енрікес та Енрікес володіє найбільшими висотними виноградниками на Мадейрі і постійно збільшує їх площу. У 1992 році компанія інвестувала 6 млн. доларів у модернізацію та розширення виробництва. Була побудована виноробня в Куїнта Гранді з найновішим обладнанням для вініфікації та пристроями estufa для нагрівання вина у сталевих чанах пором. Тут застосовуються найсучасніші технології для виробництва мадери, які дозволяють регулювати рівень цукру для отримання різних типів вина. У поєднанні з багатовіковими традиціями, це дозволяє створювати унікальні напої. При нагріванні вина в естуфах відбувається карамелізація цукру, розчиненого у вині, що допомагає молодим винам набути особливого смаку зрілих. Науково обґрунтована технічно досконала сучасна технологія нагрівання вина дозволяє точно контролювати процес. Сьогодні виготовлення великих обсягів мадери було б просто неможливим без таких технологій. Процес бродіння мадери залежить від заданої температури і може тривати від 8 до 24 годин. Для напівсолодких вин бродіння триває близько трьох днів, для напівсухих – до 4 днів. Сухе вино ферментується 5-6 днів. Мадера обов'язково витримується у дубових бочках. Компанія має бочки для витримки віком більше ста років. Зазвичай купажовані вина витримуються 5, 10 та 15 років. Для традиційної мадери із винограду сорту Тінто Негра Моль витримка складає до 3-х років. В даний час більшість експорту компанії поставляється до США, Канади, Британії, Німеччини, Швеції, Данії. |
Країна: | США |
Характеристики Henriques & Henriques Вино Medium Dry Madeira біле напівсухе 0.5 л 19% (5601196017091) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).