Каталог товарів
Київ
UA

Набори для пікніка - порівняння ТОП 5 популярних моделей

Товарів: 5
Weber Гриль Master-Touch GBS Premium E-5770 Charcoal Grill 57cm (17301004)
Weber Гриль Original Kettle 47см (1241304)
Time Eco Набор для пикника TE-420 Picnic
Ringel Набір приборів для гриля: решітка для гриля 62 см + роздувач RG-12002
Weber Термометр iGrill 3 (72050)
Діапазон цін
18 932 – 25 899 грн

14 пропозицій

4 999 – 10 399 грн

11 пропозицій

3 113 – 3 292 грн

18 пропозицій

329 – 680 грн

20 пропозицій

3 999 – 9 069 грн

7 пропозицій

Товар доданий на Hotline
25 квітня 2019 р.
11 квітня 2018 р.
4 травня 2011 р.
7 квітня 2023 р.
10 лютого 2023 р.
Тип
Гриль вугільний мобільний
Гриль вугільний портативний
Набір для пікніка з термосумки на 4 персони
Грати-гриль + віяло
Термометр для барбекю чи гриля
По виду палива
вугільний
вугільний
немає
Опис
Механізм підняття кришки, оснащений шарніром із пружиною з нержавіючої сталі, забезпечує плавне відкривання та закривання. Відсікач жару, камера для вугілля та нижні вентиляційні заслінки нової конструкції перетворюють гриль на повноцінну коптильню low-and-slow. Надійна підставка для iGrill із нержавіючої сталі підвищує зручність роботи з термометром та щупами. Жароміцні та стійкі до корозії кришка та котел грилю покриті фарфоровою емаллю для максимальної довговічності. Вбудований у кришку термометр нової конструкції для точного контролю температури. Грати GBS (Gourmet BBQ System) з тришаровим покриттям прослужать довго, а завдяки знімному центральному модулю дозволить використовувати на грилі камінь для піци, ростер для курки, грати для стейків, корейський вок та чавунну сковороду. Лотки-розділювачі для вугілля Char-Basket для простого та швидкого перемикання з одного методу приготування на інший. За лічені секунди можна розмістити вугілля у центрі гриля або, навпаки, рознести його за двома зонами. Система One-Touch дає змогу очистити гриль від попелу буквально декількома рухами рукою. Знімна чаша для золи закритої конструкції великої ємності робить процес утилізації ще більш простим та чистим. Нові надійні колеса, стійкі до будь-якої погоди, дозволяють легко переміщати гриль у зручне місце для саду. У комплекті з грилем постачається мірна ємність для вугільних брикетів. Діаметр робочої ґрати 57 см.
Основна поверхню - 47 см (діаметр). Жароміцні і стійкі до корозії кришка і котел гриля покриті порцелянової емаллю для максимальної довговічності. Нержавіючі алюмінієві вентиляційні заслінки на кришці і котлі гриля забезпечують потрібний приплив повітря для управління рівнем спека. Термометр вбудований в кришку для точного контролю температури. Сталева решітка, з тришаровим хромованим покриттям, яке захищає від корозії і збільшує термін служби. Роздільники для вугілля дозволяють розмістити його по краях котла, що робить непрямий метод приготування простим і чистим. Система One-Touch дозволяє очистити гриль від попелу буквально кількома рухами рукою. Ручка кришки з нейлону, армованого скловолокном, стійкий до високих температур і оснащена жароотсекателем. Надійні колеса, стійкі до будь-якої погоди, дозволяють легко переміщати гриль в зручне місце саду. У комплекті з грилем поставляється мірна ємність для вугільних брикетів.
Комплектація: ізотермічна сумка-холодильник, обсяг 20 л. (Поліестер), ножі (нержавіюча сталь, пластикова ручка) - 4 шт; вилки (нержавіюча сталь, пластикова ручка) - 4 шт; ложки (нержавіюча сталь, пластикова ручка) - 4 шт; келихи (пластик) - 4 шт; тарілки ( меламін) - 4 шт; серветки (бавовна) - 4 шт; сільничка - 1 шт; перечниця - 1 шт; складаний ніж (штопор, відкривачка) - 1 шт; ніж для сиру / масла - 1 шт; пластикова дошка для нарізки - 1 шт; килимок з водонепроникної підстьобуванням (115x135 см) - 1 шт; подарункова упаковка - 1 шт. Сумка-холодильник зберігає прохолодними продукти й напої до 12 годин з використанням акумуляторів холоду.
У комплект входить решітка для гриля і віяло для роздування вогню. Багаторівневі грати та високі борти дозволяють готувати безліч страв різної товщини під час відпочинку на природі та на дачі – від риби, неперевершених стейків до великих овочів та бургерів. Решітка виготовлена з вуглецевої сталі з хромованим покриттям, не піддається корозії, не виділяє шкідливих речовин і не змінює смак та запах страви навіть за високої температури. Ручка оснащена накладкою з натурального дерева, яка надає жорсткій ручці та допомагає легко та зручно перевертати ґрати у процесі приготування без ризику опіків. Ручка також оснащена фіксатором, який надійно фіксує грати та позбавить неприємних несподіванок під час перевертання грат.
Цифровий термометр iGrill 3 розроблений спеціально для газових грилів Weber Genesis II та Weber Genesis II LX. Він дозволяє контролювати температуру приготування чотирьох страв одночасно. За допомогою технології Bluetooth® термометр передає дані про поточну температуру на мобільний пристрій (смартфон або планшет) у режимі реального часу. Завдяки мобільному додатку Weber iGrill можна легко отримати бажаний ступінь прожарювання стейків, ростбіфів, птахів та інших великих м'ясних страв. Мобільний додаток доступний у App Store та Google Play (безкоштовно). До термометра можна підключити до чотирьох щупів (два щупи поставляються в комплекті). У комплекті з термометром постачається батарейка, що забезпечує до 250 годин безперервної роботи. Розроблено спеціально для газових грилів Weber Genesis II та Weber Genesis II LX. Встановлюється у спеціальний слот на передній панелі грилів Weber Genesis II та Weber Genesis II LX. Дальність дії Bluetooth: 150 метрів у прямій видимості. Мобільний додаток: оповіщення про мінімальну та максимальну задану температуру. Передвстановлені та настроювані режими. Динамічний графік зміни температури. Таймер Можливості розміщення повідомлень у соціальних мережах. Дистанційне увімкнення та вимкнення підсвічування регуляторів газу (тільки для моделей Weber® Genesis® II LX)
Розмір, мм
650х760х1410
890х515х550
400х320х220
300х240х40
немає даних
Вага, кг
22
8,52
немає даних
немає даних
Товщина сталі, мм
немає
немає даних

Експертні поради щодо вибору товарів