Каталог товарів
Київ
UA

Ліжко надувне Intex 67743

Характеристики
Ліжко надувнеКількість місць: 1Розмір: 191х99х46 см ... Дивитися усі
Опис
Зручна надувне ліжко Intex 67743 дозволить Вам вирішити питання спального місця як вдома, так і на відпочинку, адже вона вимагає мінімум зусиль і часу для приведення її у готовий для експлуатації стан. Intex 67743 виготовляється з високоякісного вінілу, здатного витримувати досить великі випробування як вагою, так і часом, не втрачаючи при цьому своїх первинних властивостей. Складається дана ліжко з двох частин, загальним розміром 191х99х46 см, які легко і швидко перетворюються на два окремі ліжка з розміром спального місця 191х99х23 см. Не менш важливим моментом є що використовується зверху і знизу Флокірована покриття, яке є дуже приємним на дотик і запобігає ковзанню постільних приладдя. Вибираючи Intex 67743, Ви раз і назавжди вирішите питання зі спальним місцем, де б Ви не знаходилися.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2014 р.
Бренд: Intex
Тип: Ліжко надувне
Призначення: для відпочинку/сну
Кількість місць: 1
Максимальне навантаження, кг: 136
Матеріал: вініл
Флокірована поверхня: да (зверху, знизу)
Колір: сірий
Конструкція: немає даних
Розмір, см: 191х99х46
Вага, кг: 6
Додатково: Дві частини надувного ліжка, з'єднаних зручними пластиковими замками, моментально перетворюється на дві окремі односпальні ліжка розміром 191х99х23 см. Надувна ліжко виготовлена ??з матеріалу підвищеної гнучкості та міцності. Покриття ліжка за своїми характеристиками нагадує велюр, дуже приємно на дотик і не дає постільній білизні зісковзувати.
Комплектація: матрац, інструкція
насос в комплекті: немає
Характеристики Intex 67743 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Надувні матраци та крісла