Відгуки про Зона51

Вульчин Володимир Сергійович рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р.

Купив: HATOR Skyfall 80 Wireless Black-White (HTK3180UA), Замовлення №ще не придбав

Вітаю, дякую безмежно менеджеру Поліні з вибором клавіатури HATOR Skyfall 80 Wireless Black-White (HTK3180UA). Весь день шукав терміново клавіатуру, і звернувся до вас. Ще раз, окреме дякую менеджеру Поліні, вважаю потрібно за хорошо робота - хороший бонус!
Natali Chelyusova рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р.

Купив: HATOR Darkside 3L PU White (HTC3001L), Замовлення №РНН-847784

Купляли крісло для сина на день народження. Залишились дуже приємні враження від магазину та від товару. Зручне розташування магазину є великим плюсом. Приємні консультанти розповіли характеристики товару та подарували декілька подарунків зі свого асортименту в додаток до нашої покупки))) Атмосфера в магазині легка та комфортна. Якістю крісла дуже задоволені. Справедливе співвідношення ціни та якості.
Roman Gavrilov рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Клавіатура HATOR Hellyberry HK75 wireless White-Violet, Замовлення №РНН-847791

Вже не перший раз купляю периферію у магазині «Зона51». Якщо в мене виникали питання або прохання подивитися товар, мені люб?язно з цим допомогали консультанти. Завжди дуже великий асортимент товарів на кожен вкус, всім раджу хоча б раз завітати до «Зона51»
Dulock рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HATOR Hypergang 3 Wireless Black (ESH55), Замовлення №Счт-397748

Ввічливий продавець, добре знає асортимент магазину. Відповів на всі наші запитання, та давав кваліфіковану консультацію. Вже не перший раз звертаємося в цей магазин.
Squid рекомендує цей магазин
15 лютого 2026 р.

Купив: Миша Logitech G102 Lightsync USB White (910-005824, 910-005809), Замовлення №РНН-847620

Лучшие девайсы для геймеров и для олдов
Dm M рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Gunnar enigma onyx clear, Замовлення №PHH-847600 от 13.02.26

Все добре, помогли подобрать нужные очки. Спасибо за хорошую консультацию.
Artem2212 рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р.

Купив: Килимок для миші Varmilo Camellia Desk Mat XL Speed (ZDB011-01), Замовлення №Рнн-847391

Все супер, сервіс на вищому рівні
Микита1111 рекомендує цей магазин
11 січня 2026 р.

Купив: Клавіатура Lemokey P1 Pro Keychron Super Brown Space Silver (P1P-X3-UA), Замовлення №#PHH-847378 от 11.01.26

Быстрое обслуживание и была та клавиатура которую я хотел
Роман Лещенко рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HATOR Hypergang 3 Wireless White (ESH56), Замовлення №PHH-847236

Иван Липаков рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: Миша Razer DeathAdder V3 Pro White (RZ01-04630200-R3G1, RZ01-04630200-R3A1), Замовлення №PHH-847203 от 28.12.2025

Контактные и профессиональные консультанты . Все понравилось . Покупал кучу девайсов у них