Відгуки про MOYO

dyadik рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Монітор 27, Замовлення №3192852444

Оперативно зв'язалися по замовленню. Приємний у спілкуванні консультант в магазині, відповів на всі питання, зробив перевірку монітору на биті пікселі. Задоволений роботою магазину в цілому. Рекомендую!
Людмила Рибчинська рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Монітор 21.5, Замовлення №3182405586

Придбали на організацію Монітор 21.5" MSI PRO MP225. Миттєво приєдналось, зображення чудове. Роботою магазину дуже задоволені: все чітко, якісно і швидко.
Serhii Serhii рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Midnight (MLPF3), Замовлення №3185896108

Замовив телефон у цьому магазині вперше-все сподобалось!!!
Anastasia Odessochka рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Купив: смартфон, Замовлення №3177989212

RK рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: зубна паста Blend-a-Med Зубна паста Анти-карієс Захист для всієї родини 75мл, Замовлення №3181001680

Відомий магазин з хорошим сайтом і широким асортиментом товарів. Все на рівні.
Евгений Будницкий рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Купив: Акумуляторний пилосос Ardesto CVC-X0521WG, Замовлення №3180542719

Купил пылесос по уценке из-за деформированой коробки Доставка была бесплатной заказал в субботу а в понедельник утром уже было на почте. Цена приятна, пылесос работает исправно.
Анна Калишук рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Купив: Сухий корм для котів з чутливою шкірою Purina Pro Pro Plan Elegant Adult з лососем 10 кг, Замовлення №3179062613

Чудова робота магазину, найкраща ціна, додаткова знижка по акції, швидка доставка. Дякую!!!
Юлия Каллаур рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.

Купив: Сухий корм Friskies С курицей и овощами 10 кг (5997204505101), Замовлення №326791562

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Добрий день! Дякуємо, що поділились своїми враженнями. з повагою, команда MOYO
Я просила доставку на ВИХІДНИЙ день, але буквально наступного дня кур'єр вже калатав мені на телефон: "Ви де, отримайте свій товар"
21 січня 2025 р. Відповісти
Владлен Лозинський рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Купив: Карта пам'яті SanDisk 256 GB microSDXC UHS-I U3 V30 A2 Extreme (SDSQXAV-256G-GN6MA), Замовлення №3136810272

Хоча ціна тут на цю карту дещо вища, ніж в інших магазинах, проте відвантажили товар у день замовлення. Ще й надали персональну знижку 300 грн у вигляді бонусу, що й було вирішальним фактором при виборі. Дякую за якісний товар та пристойний сервіс!
Татьяна Иванова рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.