Купив: Набор кухонной посуды Kamille KM-4429
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Кастрюля гранит 1.8л banquet, Замовлення №59000779525196
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Крышка для разогрева в СВЧ-печи Idea M1415 (24,5 см) (M1415), Замовлення №100079493
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Чашка для кави Ardesto Набор чашек для латте с двойным дном 250 мл 2 шт (AR2625G)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Чайник Kamille KM-0694N (2 л), Замовлення №13
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: столова тарілка Luminarc Тарелка подставная Diwali Light BLUE 27.3 см P2015, Замовлення №100073116
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: сушилка для посуды Con Brio Сушка для посуды CB-852, Замовлення №100069378
Купив: [090906] Хлебница Banquet Olives 48820016 (43,5 см), Замовлення №100067589
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Купив: Kamille4303
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: Ніж для сиру Tramontina Athus 23089/186, Ніж для сиру Tramontina Athus 23089/106, Замовлення №100059866