Хотів купити: Столик для ноутбука iTech DW12-15
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, асортимент
Хотів купити: Logan HDMI-AV (Co-03)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, асортимент
Хотів купити: ProLink USB 2.0 C - USB 2.0 B, 1m (PB482-0100)
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Хотів купити: Настольная подставка для ТВ и монитора iTech KFG-1
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину
Хотів купити: iTech MBSG-02F
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Хотів купити: iTech MBSG-02F Black
Сподобалося: відповідність ціни
Купив: Тумба для ТВ
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Logan Ext-120X
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, видача товару на складі
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Купив: Кронштейн TechLink TLCD12S
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення через корзину, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Тумба под телевизор TechLink PTV7BBG, Замовлення №100000118
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару