Купив: мережевий зарядний пристрій Baseus 20W QC 1C White (CCFS-SN02), чохол для Apple iPhone 15 pro WiWU Magnetic Crystal Series MCC-101 Black, Смартфон Apple iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium (MTV03), Замовлення №233683
Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Yellow, Замовлення №3064
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек
Купив: Монітор AOC Q27G4X, Замовлення №Xxxxxxxxx
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Пароочисник Karcher SC 2 EasyFix (1.512-600.0), Замовлення №234160
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 42mm Silver Alu. Case w. Denim Sport Band - S/M (MWWA3), Замовлення №234142
Хотів купити: Планшет Lenovo Tab M11 8/128GB WiFi Luna Grey + Pen (ZADA0299UA)
Купив: Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/256GB Black, Замовлення №489865
Купив: Смартфон POCO F6 12/512GB Titanium, Замовлення №233027
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Onyx Black (SM-S926BZKD), Замовлення №3994
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A16 8/256GB Black (SM-A165FZKC), Замовлення №234050