Відгуки про AVIC

Valeriia Nedashkivska рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: мережевий зарядний пристрій Baseus 20W QC 1C White (CCFS-SN02), чохол для Apple iPhone 15 pro WiWU Magnetic Crystal Series MCC-101 Black, Смартфон Apple iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium (MTV03), Замовлення №233683

Хочеться подякувати консультантці Катерині в Харкові за поради, пропозиції та швидкість оформлення. За останній місяць 3 рази користувались послугами в Avic і щоразу Катерина дуже допомагала. Дякуємо.
Андрей Гутник не рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Yellow, Замовлення №3064

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Опис не відповідає дійсності , замість глобальної версії отримав европейську. Перед купівлею питав про наявність блока живлення , відповідь була що є в комплекті , але телефон отримав без нього. Чеку на купівлю не було. На питання представники магазину не відповідають
The Unknown рекомендує цей магазин
9 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Монітор AOC Q27G4X, Замовлення №Xxxxxxxxx

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Анастасія Малишева рекомендує цей магазин
9 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Пароочисник Karcher SC 2 EasyFix (1.512-600.0), Замовлення №234160

9q2r87v9v5 рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 42mm Silver Alu. Case w. Denim Sport Band - S/M (MWWA3), Замовлення №234142

Candle Energy не рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р.

Хотів купити: Планшет Lenovo Tab M11 8/128GB WiFi Luna Grey + Pen (ZADA0299UA)

Відповідь представника «AVIC»
Добрий день опишіть будь ласка ситуацію, що вас не влаштувала
Ирина Орлова рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/256GB Black, Замовлення №489865

Дякую за турботу про покупців.
Олег Кнышев рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон POCO F6 12/512GB Titanium, Замовлення №233027

dt6mzbmntp рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Onyx Black (SM-S926BZKD), Замовлення №3994

Антоніна Толстік рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A16 8/256GB Black (SM-A165FZKC), Замовлення №234050

Дякую за обслуговування