Відгуки про AVIC

Alkt Fener не рекомендує цей магазин
6 травня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Razer Blackshark V2 X Green (RZ04-03240600-R3M1), Замовлення №471744

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Valerii.vp не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
22 квітня 2026 р.

Купив: смартфон Xiaomi Redmi 15 5G, Замовлення №20451403661313

проблема вирішилась з допомогою Управління захисту прав споживачив
23 квітня 2026 р. Відповісти
Igor B. не рекомендує цей магазин
2 квітня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №503895

Дмитро_062 не рекомендує цей магазин

Хотів купити: Смартфон Xiaomi 15T Pro 12/512GB Titan Gray

На сайті вказана дуже приваблива ціна і "замануха" "Залишилось три штуки". По факту - "товару немає, очікуємо в середині місяця".
Юра Д не рекомендує цей магазин
2 квітня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy A36 5G 8/256GB Awesome Lavender (SM-A366BLVG)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Зробив замовлення, після підтвердження ціна помінялись на 3000 грн , і гарантія з 12 місяців на 7 днів. Не рекомендую !!!
Andrii Naumenko не рекомендує цей магазин
31 березня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud Alpha Wireless Black (4P5D4AA), Замовлення №00НФ-002535

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

18.02 - Зробив замовлення з обіцянкою доставки до 7 робочих днів. 10.03 - Після серій дзвінків з питаннями про відправку мені повідомили що товар загубили і запросили реквізити щоб повернути кошти 31.03 - Кошти так і не повернули, на дзвінки кожен день кажуть що сьогодні точно відправлять, але не відправлять. Заголом в мене немає ні товару, ні грошей. Не рекомендую
Дякую підтримці хотлайн, після дзвінка і листа на пошту допомогли оперативно повернути кошти. Після 2 місяців гри на нервах, магазин AVIC все ще не рекомендую.
15 квітня 2026 р. Відповісти
Valerii.vp відповів на коментар Andrii Naumenko
Добрий вечір. Така ж сама історія, тільки з телефоном. Вислали не той, що заказали і оплатили. Зразу ж повернули назад телефон, а гроші три тижні вже, як обіцяють повернути. Як звернутись в підтримку хотлайн?
22 квітня 2026 р. Відповісти
Анатолій Макарук не рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: Екшн-камера GoPro HERO13 Black (CHDHX-131-RW), Замовлення №№503493 від 07.03.2026

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

Oleo Pav не рекомендує цей магазин
28 березня 2026 р.

Хотів купити: Навігатор для мотоцикла Garmin zumo XT Europe (010-02296-10)

sinicynn не рекомендує цей магазин
21 березня 2026 р.

Купив: Marshall Major IV Brown (1006127), Замовлення №503298

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Аналогічна ситуація. Повернули кошти?
27 березня 2026 р. Відповісти
Добрий день. Так, кошти повернули через декілька днів після відгуку. Писав скарги у підтримку hotline та інших агрегаторів. Вони дуже допомогли у розв'язання проблеми
28 березня 2026 р. Відповісти
Valerii.vp відповів на коментар sinicynn
Добрий вечір. А куди можна написати у підтримку, теж не повертають гроша тижні три
22 квітня 2026 р. Відповісти
Показати всі коментарі
_XabarYch_ не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
12 березня 2026 р.

Хотів купити: Материнська плата MSI B650M GAMING PLUS WIFI (911-7E24-001)

Аналогічна ситуація. Повернули кошти?
27 березня 2026 р. Відповісти
_XabarYch_ відповів на коментар Анатолій Макарук
Так, кошти вже повернули.
28 березня 2026 р. Відповісти