Купив: Шредер Agent 1115.4 X 4x35, Замовлення №28
Хотів купити: Термокружка Kite
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Дирокол BuroMax Дырокол на 70 листов, черный (BM.4081-01)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Купив: Файл Esselte Файл А4, 55мкм, 100шт глянец, Standart (56066), Замовлення №1252
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Agent Доска самоклеющаяся 29,7x20,9см (7010000) Memo Board, Замовлення №У00002009
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: папір
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, сервісна підтримка
Не сподобалося: асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Замовлення №116154785
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Сейф мебельный SN-MC-17К-9005, Замовлення №114609146
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Купив: BM.2131-01, Замовлення №113203954
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Точилка BuroMax Точилка механическая на струбцине (BM.4787), Замовлення №112923548
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару