Відгуки про COMFY.UA

Игорь не рекомендує цей магазин
24 березня 2025 р.

Хотів купити: Материнська плата GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Добрий день! Перепрошуємо за ситуацію, яка склалася. Ваше звернення вже передано відповідальним спеціалістам для перевірки. Очікуйте зворотний зв’язок протягом 2 днів. Дякуємо за вашу увагу до деталей та за наданий відгук – це допомагає нам покращувати сервіс. Сподіваємось, що зможемо виправити враження! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
24 березня 2025 р. Відповісти
s_ta_s не рекомендує цей магазин
23 березня 2025 р.

Хотів купити: Sapphire Radeon RX 7900 XT PULSE, Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XT PULSE (11323-02)

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

За посиланням на сайт магазину замість Sapphire Radeon RX 7900 XT PULSE продається 7700 xt. Виправте, будь ласка.
Добрий день! Дякуємо, що звернули увагу на цей момент. Інформацію вже передано відповідальним спеціалістам для перевірки та виправлення. Гарного дня! ? З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
Ironhide рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Монітор AOC 24G4XE, Замовлення №73037218

Придбав монітор AOC 24G4XE у комфі. Привезли в назначений день. Товарний чек видали. Монік запакований, новий. Зауважень немає. Дякую Вам!
Дякуємо, що обрали COMFY! Раді, що все пройшло добре і ви залишилися задоволені покупкою. До нових зустрічей!
24 березня 2025 р. Відповісти
Сталлоне не рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A05s 4/128GB Silver (SM-A057GZSV), Замовлення №84062839

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Добрий день! Ми шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. На жаль, виробничий брак інколи трапляється, і жоден магазин не може на 100% передбачити такі випадки, адже перевірка кожного пристрою перед продажем без порушення його цілісності неможлива. Однак всі товари мають офіційну гарантію виробника, що дозволяє безкоштовно звернутися до авторизованого сервісного центру в разі виявлення дефектів протягом гарантійного періоду. Щодо світлодіода — деякі електронні компоненти можуть мати залишкове світіння, і тільки авторизований сервісний центр може точно визначити, чи це особливість пристрою, чи заводський дефект. Якщо у вас є висновок сервісу, можете надіслати його нам на info@comfy.ua – ми ще раз перевіримо цю ситуацію. Стосовно відгуків на сайті — всі вони проходять модерацію відповідно до встановлених правил. Якщо ваш відгук не був опублікований, це могло статися через невідповідність цим критеріям. Якщо можемо допомогти ще чимось – дайте знати! Ми завжди поруч: https://faq.comfy.ua/contact-us/ З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
Вчора Відповісти
Юрий Калиновский рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Варильна поверхня, Варильна поверхня HV 66TC, Електрична варильна поверхня Ventolux HV 66 TC, Замовлення №34380733

Спасибі за високу оцінку! Нехай варильна поверхня слугує вам довго і надійно!
18 березня 2025 р. Відповісти
Tender Psycho не рекомендує цей магазин
9 березня 2025 р.

Купив: Зволожувач повітря Boneco U250, Замовлення №99512915

Арчебальд Арчебальдович не рекомендує цей магазин
9 березня 2025 р.

Купив: Bollire BR-2303 Catania 20 см 3.4 л, Замовлення №68963947

Сподобалося: наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Мені прислали зовсім інший товар ніж той що я замовляв. Більше ніколи тут не буду купувати!
Добрий день! Щиро вибачаємося за те, що ви отримали не той товар, який замовляли. Ми зафіксували ваше звернення, воно знаходиться на контролі у фахівців COMFY Help Team. Сьогодні ми провели чек на повернення, тому очікуйте на зарахування коштів найближчим часом. Сподіваємось, що наступний досвід покупки в нашому магазині буде набагато КРАЩИМ! Ми поруч і завжди готові допомогти! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
apolinaria7 не рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: Прально- сушильна машинка Electrolux EW7W4602U, Замовлення №Товар купляли безпосередн

Добрий день! Розуміємо, наскільки для вас важливе це питання, і шкодуємо, що ситуація затягнулася. Щоб перевірити актуальний статус звернення, надішліть, будь ласка, його номер або номер телефону на info@comfy.ua. Переконаємось, на якому етапі зараз процес. Чекаємо на ваш лист! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
Borya1186 не рекомендує цей магазин
6 березня 2025 р.

Купив: Посудомийна машина Electrolux EMG48200L, Замовлення №18124704

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Добрий день! Вибачаємося за плутанину з доставкою та будь-які незручності, які ви зазнали. Ми уточнили інформацію у логістів: системно найближча доступна дата доставки була від 08.03 або інша наступна. Також бачимо, що за вашим замовленням було зафіксовано звернення на повернення коштів, але фахівці не змогли з вами зв’язатися через некоректність у заяві, що не дозволило завершити цей процес. Якщо питання ще актуальне, будь ласка, зверніться до нас у будь-який зручний спосіб: https://faq.comfy.ua/contact-us/. Ми готові допомогти! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
18 березня 2025 р. Відповісти
newpremium не рекомендує цей магазин
4 березня 2025 р.

Купив: Пароочисник Sencor SSC 3001YL, Замовлення №30091849

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Добрий день! Перевірили ваше замовлення: його сума склала 1179 грн, оскільки був застосований промокод -100 грн за підписку на email. Початкова ціна 1279 грн є коректною. Звертаємо увагу, що використання промокоду та отримання кешбеку за онлайн-оплату не поєднуються. Система автоматично обирає вигідніший варіант – у вашому випадку це знижка -100 грн. Щодо бонусів: за вашу покупку нараховано 12 бонусів (еквівалент 12 грн), і вони стануть активними 19.03.2025. Якщо залишилися питання – ми на звʼязку https://faq.comfy.ua/contact-us/ З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна