Відгуки про COMFY.UA

Валентин рекомендує цей магазин
8 березня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston SG1 80 V EU (3213001), Замовлення №16056288

Брали цю модель бака на 80л. При отримці не було світла, документи підписали, а коли занесли з коридору у кімнату, побачили вмятину без царапін. Подзвонили на гарячу лінію Комфі (упродовж 10 хв від отримання), заяву прийняли, і через пару днів отримали рішення о заміні товару. Єдине була затримка з відвантаженням товару (акція за 1 грн) і забирали новий товар самостійно. Дякуємо магазину Комфі за скоре вирішення питання з гарантійним обміном товару.
Добрий день! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і за те, що відзначили вирішення питання з обміном. Нам справді важливо, щоб подібні ситуації вирішувалися оперативно. Перепрошуємо за затримку з відвантаженням акційного товару — працюємо над тим, щоб таких моментів ставало менше. Гарного користування новою технікою! ❤️ З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
9 березня 2026 р. Відповісти
Рита Рута не рекомендує цей магазин
1 березня 2026 р.

Купив: Пральна машина автоматична Beko BM1WFSU36243WW, Замовлення №21799472

Добрий день! Дякуємо вам за зворотний зв’язок. Нам дуже прикро, що на початку користування технікою виникла така ситуація. Згідно з чинним законодавством, техніка, яка вже була у використанні (зокрема має сліди мийних засобів), не підлягає поверненню або обміну протягом 14 днів. Рекомендуємо звернутися на гарячу лінію бренду Beko за номером 0 800 500 432 для оформлення заявки на виклик майстра до вас додому. Спеціаліст проведе діагностику та усуне несправність відповідно до гарантійних умов. На момент його візиту візиту необхідно мати чек та заповнений гарантійний талон. Якщо потрібна додаткова консультація або допомога з фіксацією заявки, будь ласка, напишіть нам на info@comfy.ua (тема листа: «Відгук hotline від 1.03»). Будемо раді допомогти! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
3 березня 2026 р. Відповісти
Sergey Zuber не рекомендує цей магазин
25 лютого 2026 р.

Купив: ДБЖ для роутера Marsriva Smart Mini DC UPS KP1 Plus, Замовлення №43066556

Дуже поганий, недобросовісний, безвідповідальний магазин. Точніше дуже огидна підтримка споживачів. 30.01.2026 здав їм свій ДБЖ для перевірки ємності аккумуляторів (він в мене працював 3 місяці, був бездоганно робочий,але його вистачало лише на 4 години). 25 днів від них не було жодного слова,поки я їм сам не подзвонив(23.02.2026).І,о диво,рівно через 50 хвилин е відповідь:Замість перевірки,або гарантійного ремонту,вони просто привластнили його собі,а мені запропонували повернути кошти (1299грн.),за які я зараз (25.02.2026) нічого не куплю подібного.На моє прохання повернути мій пристрій,на який в мене є чек,вони відповіли,що це не моя властність і його начебто списали.Не розумію, що у них за фахівці сидять у сервісному центрі,що робочий пристрій краще списати,чим відремонтувати.Шкода тільки часу та нервів на них.Тричі треба поїздити до них, а потім забери свої гроші, за які вже нічого не купиш,бо вони,як і всі інші,за останні 3 місяці благополучно задерли ціну на весь подібний товар,бо знають,що людям нема куди подітися,будуть і так купувати. P.S.:Сподіваюся,що в цій історії винен хтось один,а не вся мережа,якій я раніше дуже довіряв і все в них купував,незважаючи на те,що десь у когось було і дешевше (завжди сподівався на гарантію (яка мене й підвела)) і що,дай Боже,я зміню свою думку.Всім мирного неба.
25 лютого 2026 р. Відповісти
Добрий день! Дякуємо вам за відгук та за те, що детально описали ситуацію. Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження та що процес гарантійного обслуговування викликав розчарування. Наразі ваше звернення вже зафіксовано та передано на розгляд. Ми додатково зв’яжемося із сервіс-менеджером для уточнення деталей проведеної діагностики та прийнятого рішення. Будь ласка, надішліть висновок сервісного центру (за наявності) на нашу електронну адресу info@comfy.ua (тема листа: «Відгук hotline від 25.02») — ми обов’язково додамо його до звернення. Це допоможе детільніше розібратися в ситуації та надати вам зворотний зв’язок. З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
3 березня 2026 р. Відповісти
anna.komyshan не рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Хотів купити: Зволожувач повітря Levoit Smart Humidifier Dual 200S (HEAPHULVSEU0035), Замовлення №56931367

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності. Ми провели перевірку разом із відповідальним менеджером, але не вдалося з вами зв’язатися телефоном. Розбіжність між інформацією на сайті та маркуванням на коробці пов’язана з особливостями позначення виробника: на коробці та самому пристрої можуть відрізнятися «модель» і «код моделі», хоча це один і той самий товар. Товар правильний і відповідає заявленій комплектації. Дякуємо, що звернули нашу увагу на це, та бажаємо гарного дня! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
Juliya Krivonosyuk (Juliefromearth) не рекомендує цей магазин
17 лютого 2026 р.

Купив: Бігова доріжка електрична UREVO FoldiMix 5L Pro (URTM045), Замовлення №№ 34612203

Добрий день! Дякуємо, що детально описали ситуацію. Нам прикро, що виникло таке непорозуміння щодо комплектації товару. На сторінці моделі зазначена базова комплектація, і саме вона відповідає комплектації від виробника. Деякі зображення можуть демонструвати можливості використання додаткових аксесуарів, які купуються окремо. Ми вже отримали ваше письмове звернення та розглядаємо його у встановленому порядку. Після опрацювання обов’язково надамо вам відповідь. З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
Хрумм рекомендує цей магазин
15 лютого 2026 р.

Купив: Настільна плита Grunhelm GGP-6032, Замовлення №30045380

приємно здивований сервiсом з власної дурості взяв не те що менi потрiбно, але без жодних проблем, дуже швидко зробили повернення, навiть оплатили зворотню доставку в процесi постiйно комунiкували, допомогали й зателефонували переконатись що грошi повернулись зазвичай набагато бiльше клопотiв, але тут все пройшло без проблем i оператори були дуже чемнi
Дякуємо за довіру та теплі слова ❤️ Раді, що наша команда зробила процес швидким і зручним для вас. До нових чудових покупок у COMFY!
3 березня 2026 р. Відповісти
Rina S не рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Хотів купити: Телевізор

Добрий день! Дякуємо за ваш детальний відгук. За цією ситуацією було зафіксовано звернення та проведено перевірку. Відправлення здійснили відповідно до підтвердженої дати доставки — 12.02. Затримки по замовленню не зафіксовано: посилка прибула до відділення у зазначений термін, після чого ви її отримали. Під час попереднього звернення логіст повідомив, що на той момент інформації про затримку не було, тому окремого повідомлення не надсилали. Водночас погоджуємось, що комунікація мала бути більш чіткою та коректною — обов’язково пропрацюємо це з командою. Ми цінуємо кожного клієнта й прагнемо, щоб покупки приносили лише позитивні емоції. Сподіваємось, телевізор тішить вас якістю. Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди готові допомогти! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
16 лютого 2026 р. Відповісти
Вадим Пилипчук не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 лютого 2026 р.

Хотів купити: Відеокарта PowerColor Radeon RX 9060 XT 16GB Hellhound Spectral White (RX9060XT 16G-L/OC/WHITE)

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Хочу доповнити свій відгук, оскільки не знайшов способу його відредагувати. Магазин пішов назустріч у понеділок, я сьогодні отримав товар за оригінальною ціною. Все було дуже привітно і ввічливо. Не буду вдаватись в деталі, але якби запропонували такий варіант на початку, чи хоча б пояснили, то і оригінального відгуку б не було. Сподіваюсь, що це був поодинокий випадок, і буду радий замовляти у Comfy надалі!
19 лютого 2026 р. Відповісти
Добрий день! Дякуємо, що повернулися до відгуку та поділилися фіналом ситуації. Перепрошуємо за хвилювання, яких ви зазнали на початковому етапі комунікації. Водночас раді, що змогли знайти рішення та зберегти вашу довіру. Для нас це дуже цінно! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
Оленка Фенко рекомендує цей магазин
8 лютого 2026 р.

Купив: Mulinex, Замовлення №0333376899345555554

При замовленні натиснула кнопку «не телефонувати мені для підтвердженння замовлення». 9 ранку. Неділя. Comfy якщо не підіймати трубу наче позначають собі, що туди треба телефонувати ще більше. Подзвонили підтвердити замовлення та розповідати за свої додаткові послуги. Але в 9 ранку неділі мені це НЕЦІКАВО!!!
Добрий день! Наш контакт-центр працює з 8:00 до 21:00, проте розуміємо, що дзвінок у неділю о 9:00 міг бути незручним. Перепрошуємо, що потурбували вас. Будь ласка, надішліть номер замовлення або номер телефону на info@comfy.ua (тема листа "Відгук hotline від 08.02") — ми обов’язково передамо інформацію команді для аналізу ситуації. Дякуємо за ваш зворотний зв’язок! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
3 березня 2026 р. Відповісти
Kostia Chopenko не рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Ноутбук ігровий Gigabyte AERO X16 (AERO_X16_1WH93UAC64DH) Space Gray, Замовлення №79026661

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Гроші Вам за скасоване замовлення просто так не повернуть. Для цього потрібно буде писати заяву і відправляти їм на пошту. Я сам з цим зіткнувся. Хоча коли вони самі скасували замовлення, то оператор подзвонив і сказав що гроші повернуться, але ні слова про заяву не сказав. Гроші так і не повернули! Я був шокований коли почитав відгуки та оцінки про comfi...
4 лютого 2026 р. Відповісти
Kostia Chopenko відповів на коментар Sirius60
Только что ответил оператор и задокументирую это, если не захотят возвращать, пока пару дней подожду, возможно что-то решиться
4 лютого 2026 р. Відповісти
Добрий день! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Ми перевірили інформацію: логісти дійсно телефонували та повідомили про затримку товару від постачальника. Нові терміни доставки були орієнтовно 5–6 лютого. Щиро вибачаємося, що так сталося та довелося скасувати замовлення через тривале очікування. Щодо повернення коштів – вони мають уже надійти на ваш рахунок, як повідомляв оператор чату. Будь ласка, перевірте ще раз, і якщо виникнуть будь-які питання, ми готові допомогти. Ми зафіксували цей випадок для аналізу та покращення внутрішніх процесів. Ваш зворотний зв’язок дуже цінний – він допомагає нам ставати кращими! З повагою, менеджер підтримки COMFY, Анна
5 лютого 2026 р. Відповісти