Купив: Мобільний телефон Google Pixel 7A 8/128GB Sea, Замовлення №EM-000189662
Купив: Термос Ranger Expert 0,5 л (RA 9918), Замовлення №2934940
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція EcoFlow Delta Max 2000, Замовлення №E-02547648
Купив: SSD-накопитель M.2 1TB Crucial E100, Замовлення №2937976
Купив: Окуляри для плавання Arena Cobra Tri Mirror Triathlon Swipe (002508-560), Замовлення №2933488
Купив: Перкусійний масажер Inspire KH-350 (P9 Silver), Замовлення №02918144
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, відповідність умов оплати

Купив: Tefal EY8328E0 EASY FRY INFRARED, Замовлення №2937830
Купив: Дякую, замовила Електричний конвектор Ardesto CH-2000MCA, Електричний конвектор Ardesto CH-2000MCA. ЩО скажеш?, Замовлення №02939076
Купив: Ноутбук ASUS Vivobook 15 X1504VA (X1504VA-BQ2528), Замовлення №E-02928034
Купив: Bluetooth-адаптер Asus (USB-BT500), Замовлення №2936735