Відгуки про Motoblok.biz

Костянтин Лук'яненко (Kostiantyn Lukianenko) рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Зарядні станції та генератори, Замовлення №107687

Дуже задоволений покупкою в цьому інтернет-магазині! Замовив два генератори та дві зарядні станції, чудовий сервіс. Менеджери магазину допомогли обрати потрібні моделі, врахувавши мої вимоги та бюджет, доставка пройшла швидко та без проблем. Обладнання відповідає заявленим характеристикам і вже відмінно виконує свої функції та працює на нашу спільну перемогу. Рекомендую цей магазин усім, хто шукає надійну техніку та якісний сервіс!
Vladyslav Pavlyk рекомендує цей магазин

Купив: Монтажна пилка Makita SP6000J, Замовлення №m364638

Обслуговування на висоті! Продавці ввічливі
Andrew Vakarchuk рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Садовий пилосос-повітродувка Bosch Universal GardenTidy 3000 (06008B1001), Замовлення №m364830

Товар відповідає заявленому на сайті. Прийшло швидко, дякую!
Vitalii Balazh рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Складний верстак Ryobi RWB01, Замовлення №359979

Товар отримав вчасно, з доставкою проблем не було. При розпаковані виявився дефект основної деталі. Зробив повернення. Працівники магазину, а саме Павло, допоміг з даним питанням та після діагностики проблеми повернули кошти. Також Павло пропонував декілька інших варіантів заміни на аналог даного верстака. На жаль не вдалося отримати те, що замовляв, але рівень обслуговування у даного магазину класний. Рекомендую даний магазин!
Anastasia Kononenko рекомендує цей магазин

Купив: Kraft&Dele KD10693, Замовлення №364914

Купую в цьому магазині різну техніку вже кілька років. Дуже професійний і привітний персонал. Швидке та якісне обслуговування. Всім щиро раджу:)
Игорь Козырев рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Акумулятор , Акумулятор для ДБЖ LiTime LiFePO4 12V 100Ah BMS, Замовлення №m364267

Анастасия Грабовская рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Насос підвищення тиску Nowa LCA 15WB-10 (150701), Замовлення №tm118582

Доброго дня, чудовий магазин придбала насоси все прийшло вчасно і відповідає якості. Окреме спасибі менеджеру Петру, в магазині за наявністю було лише 3шт., а потрібно було 4шт. так Петро вирішив дуже оперативно мою проблему і мені доставили 4шт. як і було необхідно, ще раз дякую Вам за швидке та дуже якісне обслуговування.
Виталий Бестанний рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Автомобільний зарядний пристрій Volt Polska 12/24V 20A LCD (6PRO122420), Замовлення №119048

В магазині хороша атмосфера і доброзичливі продавці. Однозначно раджу цей магазин для покупок
Krmdkx рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р. На модерації