Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 69

за 6 міс 4
за 12 міс 6
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (69)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
kooro не рекомендує цей магазин
14 лютого 2024

Хотів купити: МОДУЛЬ ПАМ\'ЯТІ ДЛЯ КОМП\'ЮТЕРА DDR3 8GB 1600 MHZ DATO (DT8G3DLDND16)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

Оформив замовлення, списали гроші. Через пару годин повертають гроші і кажуть, що вже як 5 днів інша ціна. Захожу на їх сайт через 24 години, а ціна така сама...
Sasha Gul (mosh37one) не рекомендує цей магазин
12 лютого 2024

Купив: ASUS USB-AC58, Замовлення №42-20936758

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

Всё плохо. Заказал cетевой адаптер ASUS USB-AC58, приём сигнала слабый, через день заполнил электронный бланк на возврат денег и отправил назад, как мне сказали на сервис, ещё через день мне отвечают что адаптер поцарапан и повреждена упаковка и он будет отправлен вам назад, т.е. 3 раз платить за доставку адаптера который мне не подходит!!! , я им почти не пользовался, только проверил. Не покупайте здесь, деньги не вернут, сделают вас крайним.
Андрей Андрей не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 лютого 2024

Хотів купити: Жорсткий диск StoreJet25M3 2 TB Iron Gray (TS2TSJ25M3S)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

HAS рекомендує цей магазин
25 січня 2024

Купив: Кабель USB Type-A KD00AS1212, Замовлення №4393

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Заказал 2 удилителя USB 5м , забрал в точке выдачи, всё чётко.
Zero не рекомендує цей магазин
24 січня 2024

Хотів купити: Смартфон Poco M6 Pro 8/256GB Black

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

На замовлення не відповіли. Чат-боти в них не працюють.
Валерій Яніцький рекомендує цей магазин
17 січня 2024

Купив: Смартфон Moto G84 12/256GB Midnight Blue (PAYM0011), Замовлення №42-20797307

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Anna не рекомендує цей магазин
9 грудня 2023

Хотів купити: Смартфон G42 5G 6/128GB Purple

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Цена на сайте продавца не соответствует той, что указана на hotline.ua. Телефон на их сайте стоит 7999, а не 6960, как показывает данный агрегатор.
380680761286 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
27 листопада 2023

Хотів купити: СSB EVH12150, Акумулятор для ДБЖ EVH12150

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Менеджер не перезвонил и не подтвердил заказ. После 5 часов ожидания позвонил уже я. Мне ответили, что уточняют, есть ли в наличии требуемое количество. UPD: 04.12.23 - Товар получен, я полностью удовлетворен. Отрицательный отзыв более нерелевантен.
Попередню проблему вирішено: товар (CSB EVH12150) в необхідній кількості замовлено. Має прибути через тиждень.
27 листопада 2023 Відповісти
Антон Лысенко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 жовтня 2023

Хотів купити: Смартфон Moto G54 12/256GB Pearl Blue (PB0W0007)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

В хотлайне цена 7579 грн, а по факту на сайте 8499 грн
v_yarov рекомендує цей магазин
29 вересня 2023

Купив: Материнська плата B650 GAMING X AX, Замовлення №2601

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Заказ приняли в субботу, в понедельник, как и было обещано, отправили НП. Всё чётко и без проблем - благодарю и рекомендую!