Відгуки про VINT.com.ua

Manual Kramik не рекомендує цей магазин
3 червня 2025 р.

Хотів купити: Портативний диск SSD PATRIOT Transporter 1TB USB3.2 Gen2 (PTP1TBPEC), Замовлення №146953

kolyavdov рекомендує цей магазин
14 травня 2025 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера GamePro GC900 XL Fabric Dark Grey (GC900DG), Замовлення №146404

Ramen рекомендує цей магазин
4 травня 2025 р.

Купив: Система зберігання енергії Deye All-in-one ESS 3.6kW with Battery 5.3kWh (RW-F5.3-2H3), Замовлення № 145571

Замовляю тут вже не вперше — дуже зручно, особливо для компанії. Є можливість купувати з ПДВ, усе чітко оформлюється: рахунки, податкові накладні. Ще хотів би відмітити — можна підписати договір, для нашої компанії це необхідно, VINT єдиний з магазинів в які ми звертались хто погодився на підписання договору. Все швидко, зрозуміло і відповідально. Сервіс на рівні, підтримка завжди на зв’язку. Рекомендую!
Софія Єрмакова рекомендує цей магазин
4 травня 2025 р.

Купив: Клавіатура HyperX Alloy Origins Core PBT HX Aqua (639N9AA), Замовлення №145676

Дуже подобається сервіс і підхід до клієнтів. Замовляємо регулярно, і приємно, що для постійних покупців діють знижки — завжди приємно отримати кращу ціну, особливо коли береш багато. Асортимент великий, доставка швидка, підтримка завжди на зв’язку. Зручно, вигідно і без зайвого клопоту. Рекомендую!
Vanialisoryb рекомендує цей магазин
28 квітня 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS DUAL-RTX4060-O8G-V2, Замовлення №145257

гарна якісна співпраця, професійні співробітники
karin1220 рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: QLED телевізор Thomson 43QG7C14, Замовлення №145170

Без заморочок виконали замовлення. Забрала, все ок. Телевізор ТОП, я задоволена на всі сто відсотків! Буду вас радити. Рекомендую!
Ілонка рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: Корпус Cooler Master QUBE 500 Flatpack White (Q500-WGNN-S00), Замовлення №145076

Замовила тут корпус Cooler Master QUBE 500 Flatpack White, без пригод. Товар якісний, ціна на сайті вірна, наявність підтвердили по телефону, відправка день в день. Співпрацею з магазином я залишилася задоволена.
Oksana Yatsynych рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ac2 (RBD52G-5HacD2HnD-TC), Замовлення №145044

Роутер тягне все, що треба! Дякую консультантові за дійсно дієву пораду! Із задоволення повернуся до вас за наступними покупками)))))
Маша Черномор рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Материнська плата ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (90MB14A0-M0EAY0), Замовлення №145252

Зателефоувала до сагазину сам, щоб отримати відповіді на деякі мої запитання, але після почутої консультації вирішила, що потрібно купувати, тому оформила замовлення. Материнка прийшла за добу, у надійному пакуванні, доки додали.
Kseniia25 рекомендує цей магазин
22 квітня 2025 р.

Купив: Телевізор KIVI 32'' FHD Prime E5 QLED (32F770QB), Замовлення № 144949

все добре, телевізор отримала, задоволена