Хотів купити: Портативний диск SSD PATRIOT Transporter 1TB USB3.2 Gen2 (PTP1TBPEC), Замовлення №146953
Купив: Комп'ютерне крісло для геймера GamePro GC900 XL Fabric Dark Grey (GC900DG), Замовлення №146404
Купив: Система зберігання енергії Deye All-in-one ESS 3.6kW with Battery 5.3kWh (RW-F5.3-2H3), Замовлення № 145571
Купив: Клавіатура HyperX Alloy Origins Core PBT HX Aqua (639N9AA), Замовлення №145676
Купив: Відеокарта ASUS DUAL-RTX4060-O8G-V2, Замовлення №145257
Купив: QLED телевізор Thomson 43QG7C14, Замовлення №145170
Купив: Корпус Cooler Master QUBE 500 Flatpack White (Q500-WGNN-S00), Замовлення №145076
Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Mikrotik hAP ac2 (RBD52G-5HacD2HnD-TC), Замовлення №145044
Купив: Материнська плата ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (90MB14A0-M0EAY0), Замовлення №145252
Купив: Телевізор KIVI 32'' FHD Prime E5 QLED (32F770QB), Замовлення № 144949