Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Вінавто

Stanislav не рекомендує цей магазин
13 квітня 2026 р.

Хотів купити: Бінокль Vector Optics Paragon 8x42 (SCBO-12), Замовлення №#49600

Не можна купити із заявленою безкоштовною доставкою! Розчарований, клієнта не цінують, умов на своєму сайті не дотримуються, замовлення скасували. Скріншоти переписки додаю:
Відповідь представника «Вінавто»
Безкоштовна доставка на цей бінокль діє при ціні 7450 грн. А коли ви отримали акційну знижку в 1400 грн, то доставка вже за рахунок клієнта і це при оформленні замовлення видно. Чи отримати знижку 1400 грн чи отримати безкоштовно доставку можна обрати
покупатель рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Складаний ніж Ruike P661-B, Замовлення №Зaмовлення 01036

Покупал раскладной нож. Быстро поговорили, отправил деньги, они прислали товар тогда когда сказали. Цена самая низкая из того что я нашел в Украине. Почемуто не прислали ни чек ни гарантийку. А она должна быть на 5 лет
Відповідь представника «Вінавто»
Дякуємо за відгук! Чек мав Вам надійти у вайбер або смс, перевідте будь ласка. Гарантія офіційна 5 років!
maboy90 рекомендує цей магазин
8 листопада 2025 р.

Купив: Розкладний ніж Sencut Serene, Замовлення №47138

Дуже крутий магазин! Купував розкладний ніж, залишився дуже задоволений! Комплектація і вартість відповідають заявленим на сайті, доречі ціна виявилась найнижча серед усіх інших пропозицій на ринку! Сервіс також на висоті - надали усі необхідні документи, сертифікат відповідності! Всім рекомендую цей магазин!
dimanstakan10 рекомендує цей магазин
11 жовтня 2025 р.

Купив: Ліхтарик ручний Fenix C7, Замовлення №03796

Купил фонарик Fenix c7 превзашол все мои ожидания я доволен сервисом рекомендую этот магазин!!!
Раді допомогти)
Александр рекомендує цей магазин
24 вересня 2025 р.

Купив: Магнітола Teyes CC3L 4+32, Замовлення №2076

Класний магазин, рекомендую! Швидка відправка і що саме головне, консультація! Продавець задавав уточнюючі питання і намагався максимально допомогти! У мене залишились виключно позитивні враження! ;)
Дякуємо за відгук!
Paul Olshanskiy рекомендує цей магазин
12 березня 2025 р.

Купив: Штатна магнітола Teyes CC3 4+64Gb Suzuki Grand Vitara 3 (1 Din) 2005-2015 9, Замовлення №45635

Yevhenii рекомендує цей магазин
11 березня 2025 р.

Купив: Складаний ніж Spyderco Military 2 Black ( C36GP2), Замовлення №45593

Замовляв ніж Spyderco Military 2. На радість мені, ціна на сайті магазину виявилась нижчою, ніж на hotline, через знижку при реєстрації.
romanse рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Купив: Рюкзак міський Thule EnRoute Backpack 23L / black (3204841), Замовлення №45326

Все супер. Вчора замовив, сьогдні забрав. Дуже класно що є можливість самовивозу, бо можна забрати в зручний час і не потріно пів дня чекати на курєра. Також приємно здивувала досить солідна знижка за реєстрацію на сайті магазину.
nacik65 не рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Хотів купити: Лампа газова BRS BRS-55, Пальник газовий виносний подвійний BRS BRS-32, Мультитул Roxon S804G

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

В магазині була акція,але не одного з товарів ( заявленних вище ) не купив.Виявляється ціни не дійсні, як на сайті. Це вже не перша відмова.Менеджер кидає слухалку.Не раджу цей магазин.
Kateryna Zorya рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Інверторний генератор Ranger Kraft 3001, Замовлення №45217

У мене була доволі нетипова ситуація з оплатою карткою іноземного банку. Співробітники допомогли вирішити ситуацію настільки оперативно, як це було тільки можливо, допомогли розібратися і загалом дуже відповідально поставилися до справи. Дуже дякую і рекомендую!