Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Хотів купити: Бінокль Vector Optics Paragon 8x42 (SCBO-12), Замовлення №#49600

Купив: Складаний ніж Ruike P661-B, Замовлення №Зaмовлення 01036

Купив: Розкладний ніж Sencut Serene, Замовлення №47138
Купив: Ліхтарик ручний Fenix C7, Замовлення №03796

Купив: Магнітола Teyes CC3L 4+32, Замовлення №2076

Купив: Штатна магнітола Teyes CC3 4+64Gb Suzuki Grand Vitara 3 (1 Din) 2005-2015 9, Замовлення №45635

Купив: Складаний ніж Spyderco Military 2 Black ( C36GP2), Замовлення №45593
Купив: Рюкзак міський Thule EnRoute Backpack 23L / black (3204841), Замовлення №45326
Хотів купити: Лампа газова BRS BRS-55, Пальник газовий виносний подвійний BRS BRS-32, Мультитул Roxon S804G
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Інверторний генератор Ranger Kraft 3001, Замовлення №45217