Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Комфорт Сервис

VITALII KEKUKH рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic Steatite Elite VM 080 D400S-2-BC (1500W) (851407), Замовлення №2392

Рекомендую даний магазин для покупок побутової техніки. Все організовано вчасно, на належному рівні і без обману! Порадувала скидка на товар 7% і безкоштовно доставили в квартиру!!! Рекомендую Комфорт Сервіс всій спільноті пошукачів в інтернет-магазині! ?
ОiB рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: спліт-система Samsung Basic AR18BXHQASINUA, Замовлення №б\н

НЕ Рекомендую заказывать в этом месте установку кондиционера.
Линник Егор рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Конвектор Electrolux Rapid Digital Inverter ECH/RI-1500, Замовлення №FF00-000012

Крутий магазин, з великим вибором товару, замовляв тут конвектор все відправили вчасно. Приїхав швидко та вже виконує свою функцію!
Кузин Юрий рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 100 Gladius 2.0, Замовлення №НО00-008207

Хороший сервіс. Все пройшло швидко. Проконсультувався, замовив водонагрівач і отримав його через день. Дуже вдячний! Рекомендую магазин.
Ионович Вика рекомендує цей магазин
10 серпня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Samsung Basic AR12TXHQASINUA, Замовлення №FR00-000174

Залишила заявку на сайті щодо покупки. Одразу ж менеджер магазина зателефонував мені, проговорили все, дуже чітко без зайвих слів. Дуже швидко відправили замовлення, товар новий, на гарантії. Задоволена таким обслуговуванням на всі 100.
UGN17 рекомендує цей магазин
28 липня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea PRIME Wi-Fi D100-20ED6(D), Замовлення №7265

В магазині була дуже гарна ціна на обраний товар. По сайту зрозумів, що магазин надійний, зв'язався з менеджером, який надав вичерпну інформацію і оформив замовлення. Дуже задоволений сервісом і ціною!
Galina Palamaryuk рекомендує цей магазин
25 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S09FTXF-NG, Замовлення №4682

Задоволена повністю і консультуванням і товаром
Нагорная Нина рекомендує цей магазин
5 липня 2024 р.

Купив: Оlmo OSH-10LDH3, Замовлення №НО00-005411

Отримала своє замовлення дуже швидко, і товар виявився навіть кращим, ніж я сподівалася. Дякую за чудову роботу!
Авилов Сергей рекомендує цей магазин
18 травня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea PRIME Wi-Fi D100-20ED6(D), Замовлення №002475

Дуже задоволений роботою магазину. Купляв водонагрівач Midea. Менеджер порадив цю модель за що йому вдячний. Водонагрівач ідеально підійшов до моїх потреб.
Винник Ярослав рекомендує цей магазин
15 травня 2024 р.

Купив: Спліт-система OLMO INVENTA DELUXE OSH-10LDH3, Замовлення №001664

Купував кондиціонер. Ціна порадувала, нижча ніж у відомих мережевих магазинах. Рекомендую магазин.