Купив: 128GB MICROSDXC C ANVAS SELECT PLUS 100R A1 C10, Замовлення №49855
Купив: Блок живлення Chieftec Vega 750W (PPG-750-S), Замовлення №40738
Хотів купити: Наушники с микрофоном Razer Kraken X Essential Wired Gaming Headset Black (RZ04-02950100-R3C1)
Хотів купити: Карта пам'яті Kingston 1 TB microSDXC Canvas Go! Plus UHS-I U3 V30 A2 Class 10 (SDCG3/1TBSP)
Купив: HDMI кабель CC-HDMI4-1M, HDMI V.1.4, вилка/вилка, з позолоченими контактами, 1 м (CC-HDMI4-1M), SSD накопичувач Apacer AS340 Panther 960 GB (AP960GAS340G-1), Замовлення №#49794
Купив: Навушники з мікрофоном Anker Soundcore Space Q45 Black (A3040G11), Замовлення №599353
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) ATRIA WPD-100, Замовлення №47295
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Кабель USB Type-C Samsung Cable USB-C to USB-C PD 100W 1m Black (EP-DN975BBRGRU), Замовлення №46492
Хотів купити: Процесор AMD Ryzen 5 3600 (100-000000031), Десктоп NKT NKT-M1
Купив: Клавіатура A4Tech FX60H Grey Neon Backlit, Замовлення №45869