Відгуки про НКТ

YurOK не рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Хотів купити: SSD накопичувач Apacer AS2280Q4U for PS5 2TB M.2 NVMe (AP2TBAS2280Q4U5-1), Замовлення №54674

Оформив замовлення, але через деякий час прийшов лист що замовлення скасовано. Ніхто не телефонував з магазину
jonny_j не рекомендує цей магазин
7 серпня 2025 р.

Купив: Док-станція Maiwo K10435, Замовлення №рахунок 512

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив на НКТ кишеню для вінта, а це і не кишеня, а просто адаптер без коробки. І ніби сам винен не вчитувався на сайті продавця, що то лише адаптер без коробки. З іншої сторони якого біса ця оманлива інфа висить у вікні цього товару. А ще дивний вибір пояснення на hotline... я не "був змушений купити" я "був ошуканий", бо замовляв те що бачив на хотлайні, а виявилось що магазин підсунув інше.
Представник магазину «НКТ»
Дякуємо за відгук. У картці товару вказано, що це саме адаптер. Ми завжди намагаємося максимально детально описувати товар, щоб уникати непорозумінь. Шкода, що виникла плутанина.Тут вже більше питання до Хотлайну,чому перекенуло не на той товар. Якщо вам потрібна саме повна кишеня для диска — будемо раді допомогти підібрати відповідний варіант.
12 серпня 2025 р. Відповісти
Hunterok не рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Купив: Відеокарта Palit GeForce RTX 5070 Ti GameRock (NE7507T019T2-GB2030G), Замовлення №52635

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

OlgaLi не рекомендує цей магазин
25 квітня 2025 р.

Хотів купити: Повторювач Wi-Fi Xiaomi Mi Wi-Fi Amplifier Pro Global (DVB4235GL, DVB4352GL)

Магазин прийняв замовлення. передзвонив на наступний день і підтвердив можливість забрати товар через 2 дні в день отримання товару передзвонив, що товару не буде. Магазин НКТ - ваші змарновані 3 дні життя
Представник магазину «НКТ»
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про роботу нашого магазину. Для того, щоб ми могли детально розібратися у ситуації, просимо Вас надати номер замовлення або інші дані, які допоможуть його ідентифікувати. Зі свого боку зазначаємо, що протягом місяця було лише одне замовлення на відповідний товар, яке було скасоване через відсутність зворотного зв’язку. Ми кілька разів здійснювали спроби зв’язатися з покупцем телефоном та відправили повідомлення на електронну пошту. На жаль, відповіді не отримали у встановлений термін. Ми цінуємо кожного клієнта та відкриті до діалогу. Якщо у Вас є додаткові запитання або Ви бажаєте повторно оформити замовлення, будемо раді надати допомогу.
Александр рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач WD Blue SN580 1 TB (WDS100T3B0E), Замовлення №686

Мало відгуків про цей магазин, а він дійсно нормальний. Я купував тут багато чого, всього вже не згадаю. І навушники, і акумулятори, якісь материнки здається теж тут купував. Пилосос Roborock теж тут купував. Є трохи особливостей, але некритичних. Завжди мої замовлення виконувались. Довіряю цьому магазину і не боюся робити передплату за товар. Магазин надійний і працює давно. Ціна може бути трохи вище, але сервіс того вартий. Я рекомендую цей магазин.
Chokopay 3310 не рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: Материнська плата MSI B650M GAMING PLUS WIFI (911-7E24-001), Замовлення №51921

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Представник магазину «НКТ»
Дякуємо за Ваш відгук та детальний опис ситуації. Приносимо вибачення за незручності, які виникли під час оформлення замовлення. На жаль, сталася технічна помилка — у базі постачальника під одним артикулом були зазначені дві різні моделі материнських плат: MSI та Gigabyte. Після Вашого звернення ми одразу здійснили повернення коштів за товар. Ми оновили інформацію в нашій системі та перевірили залишки, щоб у подальшому уникнути подібних випадків. Ще раз перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Дякуємо за розуміння та зворотний зв’язок. З повагою, команда магазину НКТ
4 липня 2025 р. Відповісти
izon не рекомендує цей магазин
24 лютого 2025 р.

Хотів купити: SSD накопичувач GOODRAM PX700 1 TB (SSDPR-PX700-01T-80)

Замовлення номер 51854 - замовив в понеділок, відзвонились, замовлення буде аж в четверг. Не відповідає 1...2 дням доставки аж ніяк. Довелось відмінити.
Представник магазину «НКТ»
Дякуємо за Ваш відгук та надану інформацію. Нам шкода, що строки доставки не відповідали Вашим очікуванням. Хочемо звернути Вашу увагу, що в умовах воєнного стану логістика працює з певними обмеженнями, а частина наших складів розташована на заході України, що іноді впливає на терміни доставки. Ми завжди намагаємося інформувати клієнтів про орієнтовні строки отримання замовлень ще під час підтвердження замовлення, щоб Ви могли завчасно спланувати отримання товару. Приносимо вибачення за незручності та будемо раді надати консультацію або допомогу в майбутньому. З повагою, команда магазину НКТ
izon відповів на коментар NKT
що і потрібно було довести - ви навіть відповіли на відгук через 5 місяців)))
4 липня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «НКТ» відповів на коментар izon
Дякуємо за зауваження. Ми дійсно відповідаємо на кожен відгук, незалежно від строків його публікації. Ваша думка важлива для нас, тому навіть після певної затримки ми прагнемо надати зворотний зв’язок.
8 липня 2025 р. Відповісти
Nazar Stadnyk рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Marsriva MR-LFP24-100-WMD, Замовлення №50037

батарею підключив, все працює, магаз рекомендую, все пройшло чудово
Чернявський Олег рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: DDR4 Wibrand 32 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (WI3200DDR4S/32GB), Замовлення №51267

Рекомендую НКТ для співпраці! Товар надійшов у розумний строк, належним чином додатково запакований поверх упаковки виробника, менеджери надали всю необхідну інформацію оперативно та лаконічно. Найбільш конкурентна ціна при зразковій якості товару.
на чіпах SEC 116 - Samsung
31 січня 2025 р. Відповісти
HAS рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Купив: 128GB MICROSDXC C ANVAS SELECT PLUS 100R A1 C10, Замовлення №49855

Хороший магазин, забираю самовывозом технику не первый раз, всегда без проблем.